|
  |
Новости. |
|
|
Lotus) |
9.9.2014, 14:06
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 7 806 Регистрация: 11.4.2007
Спасибо сказали: 6053 раз(а)

|
Цитата(Ксю:) @ 9.9.2014, 10:23)  И что, люди должны замерзнуть? Сомневаюсь, что такое будет. Уже говорили, что наступит крах и полная Ж, но как-то вытягивают и пенсии платят, и зарплаты бюджетникам и т.д. Понятно, что уровень жизни пока с каждым днем падает для большинства населения, но не наступит же полный мрак, я так думаю.
Я тоже так думала...но ошиблась Свет отключать будут утром и вечером. Это по Харькову 
--------------------
Если проблему можно разрешить, не стоит о ней беспокоиться. Если проблема неразрешима, беспокоиться о ней бессмысленно. © Далай Лама
|
|
|
|
Alsli |
9.9.2014, 16:10
|

Я смотрю на мир так, как о нём думаю

Группа: Пользователи Сообщений: 8 909 Регистрация: 2.4.2008
Из: Город умора
Спасибо сказали: 8269 раз(а)

|
Руслана разом із звільненими військовополоненими почала боротьбу за правду 09 сентября 2014, 15:42
У рамках прес-конференції, що відбулася у Дніпропетровську, Руслана виказала свою подяку військовополоненим, яких звільними за її допомогою:
- Моя користь у цій ситуації – це моя миротворча місія "Стоп вогонь!", поки ракети стріляють ми не можемо мовчати. Хлопці, я сьогодні хочу вам подякувати за всі слова, які я почула від вас по дорозі сюди, коли ми їхали. Ми зараз один одному даємо сили - це була наша з вами чесна розмова.
Ми не знаємо чи готово суспільство до того, про що ми сьогодні говорили. Зараз починається нова боротьба , боротьба за правду, бо ми за неї стояли, я стояла за правду на Майдані, за правду, якою б вона не була гіркою. Це величезний шлях! Чим швидше ми пройдемо його, тим швидше ми будемо сильною країною. Коли я їхала у Донецьк, нам дійсно було важко вести перемовини, тому що в цей час почався обстріл міста.
Також Руслана відмітила, що телеканал "Інтер" та російські ЗМІ подали викривлену інформацію, яка не відповідає дійсності і не відповідає тому, що вона говорила безпосередньо на прес-конференції та в інтерв’ю
Нагадаємо, що напередодні за допомогою дипломатичних здібностей Руслани з полону бойовиків ДНР було звільнено 25 українських військових.
--------------------
Работаем, чтобы иметь свободное время, и воюем, чтобы жить мирно. Аристотель
|
|
|
|
Яшка |
9.9.2014, 16:25
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 19 695 Регистрация: 18.6.2010
Спасибо сказали: 23696 раз(а)

|
Цитата(Rovena @ 9.9.2014, 16:16)  а когда именно?
муж хочет купить генератор на бензине, поставить на балкон и будет питать холодильник в часы отключения электричества. Гадаю а сколько бензина выльется?
я бы не про бензин задумалась в первую очередь Цитата Использовать отдельный источник питания в обыкновенной квартире находящейся в стандартном многоквартирном доме можно далеко не всегда. Нужно помнить что любой генератор — это выхлопные газы, вибрация и шум, которые могут мешать и Вам, и Вашим соседям. Силовая установка требует наличия дополнительных площадей: ее можно поставить во дворе, на открытой площадке, террасе, в гараже или пристройке (ставить генератор на балконе специалисты не советуют — бывали случаи, когда вибрация становилась причиной обрушения). Также играет роль размер выхлопной трубы — с одной стороны хочется отвести газы подальше, с другой — слишком большая труба — это излишнее сопротивление, при наличии которого генератор может отказать.
--------------------
Сколько бы обо мне ни говорили плохого, мне всегда есть что добавить
|
|
|
|
КицюNя |
9.9.2014, 17:09
|

Таких, как я, немного: только я...

Группа: Пользователи Сообщений: 4 948 Регистрация: 16.7.2009
Из: Тмутаракань
Спасибо сказали: 5853 раз(а)

|
Die Welt. Тріумф Путіна чи перемога Заходу?
Політичний оглядач німецької газети Die Welt Ріхард Герцингер вважає, що всього є три можливих сценарії подальшого розвитку подій в Україні. Відповідно до першого з них, названого "Тріумфом Путіна", український президент Петро Порошенко під натиском Євросоюзу, і, перш за все, Німеччини погодиться на мирний план, що передбачає "федералізацію" України. У такому випадку "південь і схід України формально залишаться у складі країни, але фактично потраплять під контроль Росії. Західна ж Україна, позбувшись промисловості на Сході, ще сильніше зануриться в кризу. ФСБ продовжить розпалювати безлади доти, доки Кремль не заявить про те, що через підступи "фашистської хунти" виникла необхідність введення військ в Україну. А це, в свою чергу, закінчиться приходом до влади в Україні проросійського уряду, який залишить у силі договір про асоціацію України з ЄС і одночасно вступить в путінський Євразійський союз. Потім, десь так у 2017 році, Європейський Союз під тиском нового праворадикального президента Франції Марін Ле Пен скасує санкції та укладе з Кремлем щось на зразок "стратегічного договору про співпрацю". Тим часом у країнах Балтії озброєні російські націоналісти оголосять "автономними республіками" райони, в яких переважає російськомовне населення. НАТО, констатує автор, "не зможе втрутитися, оскільки довести пряме втручання російських військ не вдасться".
За другим сценарієм конфлікт в Україні розтягнеться на тривалий період. Переговори про статус зайнятого заколотниками Донбасу, як розповідає Герцингер, не відбудуться: "Сепаратисти, підтримувані Росією, зуміють утримати свої позиції, але істотно відтіснити українську армію, яка одержує озброєння та тренінги від НАТО, не вийде". У Києві "продовжиться боротьба за владу, що призведе до створення нестабільних урядових коаліцій, через які будуть блоковані політичні та економічні реформи в Україні. Олігархам вдасться зміцнити свій вплив, через що Євросоюз відкладе переговори про вступ України до ЄС на більш пізній термін, а Путін тим часом буде використовувати конфлікт у власних цілях - насамперед, заради того, щоб тримати в непевності Захід і контролювати внутрішньополітичну ситуацію в самій Росії". Залежно від ситуації, йдеться далі, він буде або нагнітати конфлікт заради шантажу Заходу чи відволікання уваги від внутрішніх проблем у Росії, або, навпаки, знижувати його градус заради пом'якшення західних санкцій.
У разі реалізації третього сценарію, веде далі Герцингер, "економіку Росії, яка потерпає від західних санкцій, чекають такі потрясіння, що впливові російські економічні кола збунтуються проти конфронтаційного курсу Путіна. До того ж одночасно з цим прийде розуміння того, що нібито антизахідний союз з Китаєм виявився пасткою, і Росія, що потрапила в залежність від дедалі міцнішого економічного гіганта, ризикує стати сателітом Пекіна". Серед населення ж зросте невдоволення кількістю загиблих в Україні російських солдатів. В цьому випадку російська пропаганда оголосить про те, що "Росія піднесла Заходу хороший урок і що тепер настав час би і спілкуватися з ним на рівних". Путін, додає Die Welt, проведе роззброєння бойовиків і погодиться на конституційну реформу в Україні, згідно з якою буде проведена її децентралізація, а російська мова буде визнана другою офіційною в деяких регіонах. Кремль сприйме вступ України до НАТО за умови, що на її території не буде розміщено іноземні військові контингенти і ракетні системи.
Я так понимаю,мы в любом случае в заднице.
|
|
|
|
Така |
9.9.2014, 19:15
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 18 298 Регистрация: 9.7.2008
Спасибо сказали: 16536 раз(а)

|
Цитата(cat @ 8.9.2014, 21:44)  а почему не можешь???
нас давно готовят к холодной зиме. Если б не бэбик было бы просто неприятно, но нормально. А так я конечно стремаюсь с малышом в мерзлоте((((
Кать если бебика изначально приучить к прохладе то это же для него и лучше Цитата(Яшка @ 9.9.2014, 12:22)  Я надеюсь, что такого не будет, но если будут вырубать или давать по графику начнут с чпстных домов. Зп и пенсии - это одно, газ - другое.
Яцык уже открыл кран в ужгороде на днях каким будут замещать 40% газа покупаемого у России Цитата(Rovena @ 9.9.2014, 16:16)  а когда именно?
муж хочет купить генератор на бензине, поставить на балкон и будет питать холодильник в часы отключения электричества. Гадаю а сколько бензина выльется? ы
свет будут отключать от 9 до 11 днем и с 20 до 22 вечером Для холодильника лучше купить УПС как для компас встроеным АВР (аварийным включением резерва ) для компов неплохие были MGE, но они в принципе рассчитан на комп. Холодильник лучше в период отключения открывать по минимуму или вообще не открывать. Ну и отключать от сети,а потом после включения света аккуратно включать.Что бы "рывок " после включения електричества его не убил. А генератор у нас поблизости на стройке был, это такой галаман караул. У нас тут народ и при первой волне подорожания газа перешел частично на дрова,а теперь и подавно ,благо регион позволяет. Хотя и цены скакнули оччень уж прилично . Машина дров с 2200 стала стоить 3000, и очередь
--------------------
 [/url]
|
|
|
|
Така |
9.9.2014, 19:28
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 18 298 Регистрация: 9.7.2008
Спасибо сказали: 16536 раз(а)

|
У нас и так без вариантов печка  , правда еще бы было хорошо утеплить дом да поменять двери, но это не наш дом и затраты как то не того  . А еще меня очень парит чем развлекать ребенка за период когда нет света, мы тогда как рас рисуем ,складываем конструктор и бегаем по дому, а с одной свечко вариант провернуть вряд ли удастся Цитата(Яшка @ 9.9.2014, 19:23)  это как? у нас 3000-3500 от породы зависит В смысле подождать пока свет перестанет мигать,напряжение скакать и только потом включать. У нас возят бук,12 кубов 3000. И это уже на него очередь стоит. Сообщение отредактировал Така - 9.9.2014, 19:29
--------------------
 [/url]
|
|
|
|
|