|
  |
Свинной грипп и что с этим делать |
|
|
Mari |
13.11.2009, 19:48
|

Своенравное счастье

Группа: Пользователи Сообщений: 10 514 Регистрация: 18.7.2008
Спасибо сказали: 10166 раз(а)

|
СМЕХ И ГРИП
Сьогодні їхав у тролейбусі... Подовився гумкою... Закашлявся... Сиииильно закашлявся.... Відчувши на собі з десяток лютих параноідальних поглядів, подумав, що до своєї зупинки живим не доїду. _______________________________________________ ххх: я сьогодні забув, що ходжу в масці… ууу: чхнув? ххх: плюнув… _______________________________________________ Після епідемії грипу та тритижневого сидіння в інеті, розпочнеться епідемія геморою. _____________________________________________ Коли я в аптеці сказав, що мені потрібна пачка презервативів, на мене, чомусь, здивовано подивилася уся аптека... _______________________________________________ Стою в черзі в аптеці. Заходить бабця, матюкаючись під носа, розпихає ліктями людей і кричить до продавця: — Маски є? — Немає. — Марля? — Немає. — Хоч бинт широкий є??? — Ні, немає. Бабця, злісно: — БЛ@! Хоч трусами затуляйся!!!
_______________________________________________ Якби реклама «Лазолвану» знімалась під час епідемії свинячого грипу: — Тату, а чому ти більше не кашляєш?
_______________________________________________ А знаєте, після місяцю лимончиків, часничків, хрінчику, горілочки, салатику з редьки і чаю з шипшиною українці стануть незнищенним біологічним видом. _______________________________________________ Я люблю цю країну, де фраза: "Ми всі помремо", викликає вибух несамовитого реготу. _______________________________________________ Епідемія. Нація переїхала жити в і-нет. Для багатьох нічого не змінилось. _______________________________________________ Карантин-це коли ранок починається о 15-00
--------------------
ко мне вернулся здравый смысл печально на меня взглянул сказал да тут без вариантов и с диким хохотом сбежал
|
|
|
|
|