|
  |
Грудь |
|
|
Ale |
5.11.2009, 15:44
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 9 094 Регистрация: 13.2.2009
Из: Leopolis
Спасибо сказали: 4614 раз(а)

|
Цитата(Лісічка @ 5.11.2009, 14:10)  Ale,шо чесно стали груди в тонусі,як буває перед місячними ? Значить можна купити в спорт.товарах і аптеках?
Лисичка, точно.....от я знову почала лінуватись а тепер треба все заново. Мячик- це та сама вправа що нам бабусі радять, долоньки докупи і тиснути, тільки тут більший еффект, не знаю за рахунок чого. А я мячик на базарі купила, серед різних зошитів, дитячих іграшок, і сестрі купила- але вже конкретно в магазині іграшок 
--------------------
|
|
|
|
Лісічка |
6.11.2009, 13:38
|
Гость

|
Так,зараз йду за чудо-м`ячиком.А скільки раз краще тре зжимать його?
|
|
|
|
Лісічка |
10.11.2009, 17:59
|
Гость

|
Я в шокє...чесслово помагає)))
|
|
|
|
Лісічка |
10.11.2009, 18:12
|
Гость

|
Хе-хе...то це значить лише початок?ну може це в мене перед місячними?ну то таке,пасібки за поради!
|
|
|
|
Лісічка |
13.11.2009, 2:37
|
Гость

|
А цей-во...скіьль ки коштує силікон,.плюс всі не гаразди від пережитих.. хв.ну і опше відчуття!!!РЕАЛЬНО ЦІКАВЛЮСЬ!!!! В мене падружка медик,.каже не тре це тобі!!ПЛЮС ЦИкАВЛЮСЬ ПО роботі (можливо)То я цікавлюсь,стоїть чи ні,скільки коштує і де????тільки-по суті,без бла-бла!!!!!!!!!!!!!!!!
але прошу,без соплів...я так...просто для себе! цікавлюсь.Я повню шо хтось робив!попрошу в студію всі відчуття і переживання)!!!!!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Лісічка - 13.11.2009, 2:50
|
|
|
|
Ale |
3.12.2009, 13:23
|

TerraWoman forever

|
Цитата(Лісічка @ 13.11.2009, 2:37)  А цей-во...скіьль ки коштує силікон,.плюс всі не гаразди від пережитих.. хв.ну і опше відчуття!!!РЕАЛЬНО ЦІКАВЛЮСЬ!!!! В мене падружка медик,.каже не тре це тобі!!ПЛЮС ЦИкАВЛЮСЬ ПО роботі (можливо)То я цікавлюсь,стоїть чи ні,скільки коштує і де????тільки-по суті,без бла-бла!!!!!!!!!!!!!!!!
але прошу,без соплів...я так...просто для себе! цікавлюсь.Я повню шо хтось робив!попрошу в студію всі відчуття і переживання)!!!!!!!!!!!!!!
Мінус полягає в тому, що строк придатності силікону невеликий. тобто доведеться час від часу лягати на операційний стіл. А тепер без соплів: Рік чи два тому, в відділення потрапила жінка, в неї одна грудь зїхала вниз, через це почало гноїтись. Це не єдиний випадок, таких багато. В нас дуже малий досвід роботи з силіконом, тому ДУЖЕ!!!!!!! багато випадків невдалих операцій. До того ж, строк придатності силіконових грудей ніколи не дотягує до тієї кількості років, яку говорять лікарі 
--------------------
|
|
|
|
Яра27 |
3.12.2009, 13:34
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 15 389 Регистрация: 17.3.2009
Спасибо сказали: 15046 раз(а)

|
Цитата(Ale @ 3.12.2009, 13:23)  Мінус полягає в тому, що строк придатності силікону невеликий. тобто доведеться час від часу лягати на операційний стіл. А тепер без соплів: Рік чи два тому, в відділення потрапила жінка, в неї одна грудь зїхала вниз, через це почало гноїтись. Це не єдиний випадок, таких багато. В нас дуже малий досвід роботи з силіконом, тому ДУЖЕ!!!!!!! багато випадків невдалих операцій. До того ж, строк придатності силіконових грудей ніколи не дотягує до тієї кількості років, яку говорять лікарі  Бррррррр Ну і нашо у нас заштовхувати силікон? Невже це новина, що наші лікарі небостатньо мають досвіду?
--------------------
У настоящих мужчин женщина счастливая, у остальных - сильная. 
|
|
|
|
Zlatik |
3.12.2009, 13:40
|

...Я не море. Меня не волнует...

Группа: Пользователи Сообщений: 29 554 Регистрация: 29.1.2009
Из: Киев
Спасибо сказали: 23762 раз(а)

|
Цитата А цей-во...скіьль ки коштує силікон,.плюс всі не гаразди від пережитих.. хв.ну і опше відчуття!!!РЕАЛЬНО ЦІКАВЛЮСЬ!!!!В мене падружка медик,.каже не тре це тобі!!ПЛЮС ЦИкАВЛЮСЬ ПО роботі (можливо)То я цікавлюсь,стоїть чи ні,скільки коштує і де????тільки-по суті,без бла-бла!!!!!!!!!!!!!!!! Лисичка, зря... Вмешательство оно есть вмешательство ( как, Але, правильно заметила еще и менять силиконовые имплантанты надо переодически+ это немалые деньги)... Еще хз как получится... хороший "пластик" это не частое зрелище.. Попадется какой то диллетант.. короче при плюсе ("новая грудь") столько минусов, я бы побоялась (ИМХО)
--------------------
Если это глупо, но работает - значит, это не глупо. Положительные эмоции - это эмоции, которые возникают, если на всё положить.
Есть люди, в которых живет Бог. Есть люди, в которых живет Дьявол. А есть люди, в которых живут только глисты.
Фаина Раневская
|
|
|
|
Ale |
3.12.2009, 16:12
|

TerraWoman forever

|
Цитата(Пензлик @ 3.12.2009, 15:43)  Але,нічо собі історії,страшилки на ніч віддихають.
Нам то що з вами?? А от жінка злякалась, уявляєте, грудь спустилась вниз....Але то була знайома когось з лікарні, тому всі так шуршали. Цитата(Пензлик @ 3.12.2009, 15:50)  В нас клініка одна є і вони там хочуть вроді почати робити такі опереції,там працює знайома,от я для неї хотіла взнати так сказать відгуки.
Краще поїхати в Київ, може я в батька спитаю?? Може він когось з києва знає, хто такими операціями займається?
--------------------
|
|
|
|
|