Знач так. На наступних вихідних ідемо на весілля. Я захотіла обновку. На нинішню фігуру вже жалко купувати, закомандувала щось полувагітне. В результаті піду в старому гарному платті, а обновка ... по ходу не у дєл. Коля сьогодні на ночному мальчішніку - сауна і стриптиз-клуб. Я так собою пишаюсь я така терравумен-умнічка. Навіть спонсую це діло. Із знайомих мене ніхто не зрозумів (як можна відпустити? ) і я відчуваю, що террочок мало і ми такі унікальні. КАроче, буду закруглятись з емоціям. Все добре. Життя налагоджується
--------------------
У настоящих мужчин женщина счастливая, у остальных - сильная.
Я так собою пишаюсь я така терравумен-умнічка. Навіть спонсую це діло.Із знайомих мене ніхто не зрозумів (як можна відпустити? ) і я відчуваю, що террочок мало і ми такі унікальні.
Скажи? От шо значит, общаться с правильными людьми. Я себя тоже иногда ловлю на мысли - "а форум бы одобрил".
--------------------
Во времена всеобщей лжи говорить правду - это экстремизм. Джордж Оруэлл.
Посадила по бардюру білі і фіолетові крокуси і таких же кольорів мускарі. Задоволена... Вже посажені були 25 тюльпанів, 3 гіацинти, 15 ірисів і 3 троянди. Гарна на весну має бути клумба
--------------------
У настоящих мужчин женщина счастливая, у остальных - сильная.
А-а-а-а... Я уже представляю эту красоту. Мммм... Мы сегодня с сыном вдвоем делали складывали вместе картину из пазлов. Так приятно делать что то с детьми
У меня радость))) Я снова могу без боли ходить на каблучках))) Все выходные на них прогуляла, и мне не больно. А раньше 5 минут пройдусь и хоть топором ногу руби) УРААА! Осталось еще 3 раза по 2 укола в ножку и вообще все шикарно будет!
И я маме иногда говорю - ты не права! Вот девчонки на форуме все сказали иначе! Поэтому мы правы, а ты нет.
--------------------
Прежде, чем тебя повесят, попроси стакан воды. Кто знает, что может произойти, пока его принесут... In the heat of desire, love can turn to deception. Nothing is what it seems when day turn into night.