|
  |
Сны, Наше будущие или просто бред? |
|
|
Suzana |
2.3.2015, 13:13
|

Наш человек

Группа: Пользователи Сообщений: 3 537 Регистрация: 8.7.2009
Спасибо сказали: 3110 раз(а)

|
церковь-это хорошо! мне как-то снилась, не помню что было, но было что-то светлое 
--------------------
Я все переживу! И взлеты и падения, И веру в доброту, И злости проявления! Несчастную любовь, Предательства, измены, Слова - пусть в глаз, не в бровь, И жизни перемены… Я сильная во всем! В словах, в делах, в поступках, Иду я на подъем! И если вдруг расслаблюсь… то только на минутку…) 
|
|
|
|
~ЕЛЕНА~ |
2.3.2015, 22:27
|

Верю в чудеса

Группа: Пользователи Сообщений: 22 539 Регистрация: 11.2.2010
Спасибо сказали: 15974 раз(а)

|
Цитата(Anitnelav @ 28.2.2015, 20:02)  Повторяющиеся по смыслу сны. 1. Несколько раз снилось, что бывший муж меня бьет. 2. Тоже несколько раз, что успеваю то на последний поезд, то в автобус, то последний билет покупаю и заскакиваю на бегу.
ваши отношения все таки придут к концу. бьет чтото типа не прочь возобносить их.говорят - бьется к тебе.
--------------------
Ты скажешь, эта жизнь - одно мгновенье. Её цени, в ней черпай вдохновенье. Как проведёшь её, так и пройдёт, Не забывай: она - твоё творенье
Вами управляет тот, кто вас злит.
Лао-Цзы
))
|
|
|
|
Лісічка |
6.3.2015, 5:16
|

Душа компании

Группа: Пользователи Сообщений: 2 926 Регистрация: 1.12.2009
Из: сьоме небо
Спасибо сказали: 3953 раз(а)

|
Снився малий пацан,років 5.Ніби як сусідський але в нього погана сім"я і йому стелила щоб в нас переночував. Потім сниться що я кудись поспішаю,чуть не біжу і моя ціль бистренько перетнути галявину і піднятись сходами ,дивлюсь а до сходів прямують старенькі бабульки,одягнені теж ...фуфайки,калоші.Думаю треба їх обігнати бо то довга пісня щоб перечекати поки вони доповзуть.І випадково когось штофхнула плечем,хотіла далі бігти але повенулась і бачу стареньку вся в темному і хустині,а з нею знову маленький хлопчик ...Дивлюсь,а я її так штовхнула що в неї на землю щось попадало,я нагнулась позбирати речі,а там якісь вилки,ложки,залізки.Позбирила,вибачилась що так вийшло вона мені подякувала,мол все норм,біжи собі далі. І сайгаком далі лечу,оминаючи і не дивлячись на інших бабусь. Ще я нікому в обличчя не дивилась,тільки заглянула тій з хлопчиком,вона була незла та спокійна,вся жовта і зморщена.
блін,проснулась..тепер заснути не можу
Сообщение отредактировал Лісічка - 6.3.2015, 9:27
|
|
|
|
Лісічка |
6.3.2015, 8:24
|

Душа компании

Группа: Пользователи Сообщений: 2 926 Регистрация: 1.12.2009
Из: сьоме небо
Спасибо сказали: 3953 раз(а)

|
Ну і нічка сьогодні видалась,було продовження.. Стою на пагорбі осяяним сонцем ,видно море здалеку,бачу фотанчик з якого п"ють воду люди,одні старенькі,розумію що я на курорті де відпочивають та лікуються старенькі та інваліди,йдутеж до фонтана попити води,а білянього мене торкається хтось,це знову старенька бабуся,одягнена в довгу шифонову блакитну туніку,а очі...без зрачка чорного,а просто дві синіх радужки,з добрим світлим лицем і каже мені нагнися до мене,я погадаю тобі,на вушко і шепче слова гадання -Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ! голос був інший зовсім а не їїї....прокинулась.
|
|
|
|
|