Хто пам"ятає мене на форумі, той знає, як я ставлюсь до моралі, сексу без зобов"язань і т.д. ...Вірніше, як я ставився раніше. а тепер , через якихось два-три роки, у мене кардинально помінялась думка. моя особиста думка.
Коротко скажу так: секс має величезне значення для стосунків, але не має значення в плані вірності чи невірності партнеру. Зрада - це вигадка, комплекси і стереотипи. Ревнощі - це боягуцтво. Суспільний осуд - це жалкування за своїм власними невикористаними можливостями з боку засуджуючих. я за вільні сексуальні стосунки, незалежно від того, як ставиться до цього партнер ( у партнера може бути інша думка , і тоді просто потрібно , щоб він або вона нічого не знали про секс на стороні)
ЗІ. моя думка помінялась вже давно, але написати вирішив лише тоді, коли перевірив на практиці. Тобто я "зрадив" дружині, як це називають. Знаєте, нічого не помінялось абсолютно у стосунках. Все нормально. і совість спокійна. Дружина нічого не знає.
ЗІІ. Не проти, якщо моя дружина піде потрахається з кимось на стороні. Навіть сказав ій про це. Більше того, я навіть бажаю, щоб це сталось. і думка про це мене лише збуджує.
ЗІІІІ. Якщо хтось знає мою дружину, то прохання не стучати. Воно то нічого страшного, але негативні емоції у неї будуть все одно, чого мені б не хотілось . Адже я досі її кохаю
Сообщение отредактировал Нетко - 19.11.2010, 2:42
|