|
  |
Всім привіт! Новий погляд на мораль, ось так міняються погляди в житті |
|
|
Ліля |
19.11.2010, 19:05
|

Постоялец форума

Спасибо сказали: 502 раз(а)

|
Цитата(Арвен @ 19.11.2010, 19:46) 
От вам нравится это слово! Вы думаете, мужчины думают "как изменить"? Не-а... они думают "как бы присунуть".
хай буде ,,присунуть,, ,,отштирить,, ,,отиметь,,-сама суть від цього не міняється,тим паче що автор сам писав, що багато років поспіль цього бажав але стримував себе .а раз стримував ,значить розумів що це,,зрада,,
--------------------
Свобода починається з мислення ,і допоки воно буде відсутнє-людина залишатиметься рабом.
|
|
|
|
Нетко |
19.11.2010, 19:14
|
Мастер

Из: Украина
Спасибо сказали: 14 раз(а)

|
Ну що ж, почнемо розбиратись... можна лукавити дуже довго, надаючи сексу якоїсь виняткової ролі накшталт "прояв кохання" , "кульмінація духовної близкості", "злиття душ" і т.д., але окрім цього всього, що може бути звісно, секс може бути просто приємною фізичною практикою, яка приносить задоволення. Як масаж. От ми були в Турції з дружиною і ій дуже сподобався місцевий масажист. Масажі робив класні, симпатичний , чорнявий. вона замовила цілу серію масажів, хоч вони були і дорогі (50 евро за годину). Айого підмінив інший масажист, то вона відмовилась і просиа саме того. От чи потрібно ревнувати до масажиста? Хтось може і буде, але це тупо. Хай навіть він робив еротичний масаж. Ну я так не вмію і не буду з ним змагатися. Він кращий за мене. То хай собі дружина насолоджується. Чому ні? Якщо вона захоче сексу з кимось, хто кращий за мене. Ну то й що? я ж не можу бути кращим за всіх. Ніхто не може будти найкращим - завжди знайдеться хтось ліпший. Це у випадкуз жінками. З чоловіками інша ситуація. як було зазначено вище. Це всім зрозуміло. Далі буде.... Цитата(Аэлита @ 19.11.2010, 20:12)  Не знаю, мне как-то понятно это. Женятся ведь не для секса. Непонято одно - Нетко, охота изменять, изменяй (только жене лучше не говори, не надо))), для чего тема? Совесть мучает что-ли? тема для того, що я був неправий. помилявся.
|
|
|
|
Аэлита |
19.11.2010, 19:20
|

Бегущая по волнам

Группа: Пользователи Сообщений: 36 440 Регистрация: 25.1.2009
Из: Эквадор
Спасибо сказали: 33879 раз(а)

|
Цитата Ну я так не вмію і не буду з ним змагатися. Він кращий за мене. То хай собі дружина насолоджується. Чому ні? Якщо вона захоче сексу з кимось, хто кращий за мене. Ну то й що? я ж не можу бути кращим за всіх. Ніхто не може будти найкращим - завжди знайдеться хтось ліпший. Це у випадкуз жінками. Странно от мужчины такое слышать, и даже очень. Ты всегда был не ревнив, и чувство собственничества тебе не знакомо? Цитата тема для того, що я був неправий. помилявся. Или просто ну очень захотелось тр...ть другую женщину, выдержки стало не хватать?  Цитата(Natalena @ 19.11.2010, 18:17)   хіба що у нього на лобі це буде рухомою стрічкою блимати )))) Нетко, як вона може наперед, не маючи з ним попередньо сексу, знати, що він кращий за когось? Кстати да? 
--------------------
Во времена всеобщей лжи говорить правду - это экстремизм. Джордж Оруэлл.
|
|
|
|
Арвен |
19.11.2010, 19:24
|
Хрустальная сова

Группа: Пользователи Сообщений: 27 814 Регистрация: 29.7.2008
Из: Я вернулась...
Спасибо сказали: 19764 раз(а)

|
Цитата(Ліля @ 19.11.2010, 18:05)  хай буде ,,присунуть,, ,,отштирить,, ,,отиметь,,-сама суть від цього не міняється
Очень даже меняется. Женщинам свойственно думать, что если мужчина где-то с кем-то переспал, то это означает конец любви, предательство и т.д. А мужчина и не думать "изменять". Он не собирался менять одну женщину на другую. И к его чувствам это не имеет никакого отношения. Цитата(Нетко @ 19.11.2010, 18:14)  я ж не можу бути кращим за всіх. Ніхто не може будти найкращим - завжди знайдеться хтось ліпший. Це у випадкуз жінками.
Нетко, для женщины лучший мужчина тот, кого она любит. А если она все время в поиске этого лучшего, значит, рядом с ней не тот, кто ей нужен вообще.
|
|
|
|
Ліля |
19.11.2010, 19:29
|

Постоялец форума

Спасибо сказали: 502 раз(а)

|
Цитата(Арвен @ 19.11.2010, 20:22)  Очень даже меняется. Женщинам свойственно думать, что если мужчина где-то с кем-то переспал, то это означает конец любви, предательство и т.д. А мужчина и не думать "изменять". Он не собирался менять одну женщину на другую. И к его чувствам это не имеет никакого отношения.
от знаєте Арвен я належу до тих жінок ,яким невластиво думати раз ,,изменил,,значіть розлюбив.мені не подобається сам факт фізичної близкості мого партнера з кимось іншим,він в мене викликає огиду!!
--------------------
Свобода починається з мислення ,і допоки воно буде відсутнє-людина залишатиметься рабом.
|
|
|
|
~ЕЛЕНА~ |
19.11.2010, 19:34
|

Верю в чудеса

Группа: Пользователи Сообщений: 22 539 Регистрация: 11.2.2010
Спасибо сказали: 15974 раз(а)

|
Цитата(Ліля @ 19.11.2010, 18:29)  от знаєте Арвен я належу до тих жінок ,яким невластиво думати раз ,,изменил,,значіть розлюбив.мені не подобається сам факт фізичної близкості мого партнера з кимось іншим,він в мене викликає огиду!!
был у меня бойфренд который мне рассказал о своей измене. я после разговора очень долго мылась в ванной. ощущение было что в грязи вся. Цитата(Аэлита @ 19.11.2010, 18:32)  Муж хочет других женщин, жена - массажиста... по-моему прото надоели друг другу. Грустно. ИМХО.
приблизительно думала то же. но больше склоняюсь что брак по контракту. иначе -почему? может как говорят - не нагулялся?
--------------------
Ты скажешь, эта жизнь - одно мгновенье. Её цени, в ней черпай вдохновенье. Как проведёшь её, так и пройдёт, Не забывай: она - твоё творенье
Вами управляет тот, кто вас злит.
Лао-Цзы
))
|
|
|
|
|