|
|
  |
Всім привіт! Новий погляд на мораль, ось так міняються погляди в житті |
|
|
| Нетко |
20.11.2010, 1:05
|
Мастер

Из: Украина
Спасибо сказали: 14 раз(а)

|
Цитата(Эмилия @ 20.11.2010, 1:59)  Вопрос, ты еще до свадьбы понимал, что будущая жена не так часто хочет заниматься сексом, как ты (разные темпераменты в этом плане)?
Или это с годами ей нужно гораздо реже, чем тебе?
И если можно узнать, насколько у вас сейчас разница в потребностях секса (сколько раз в неделю/месяц)?
тоді ій було потрібно раз на день. чи, вірніше, два рази в день , але через день. Мені потрібно було тоді 3 рази в день - зранку , в обід і ввечері. Зранку - особливо хотілось і ввечері також. просто не міг заснути. міг всю ніч промучатись і заснути лише під ранок. а зараз у нас все майже зрівнялось. у неї залишилось на тому ж рівні, у мене знизилось. але справа не в темпераментах. Хіба якби ій потрібно було більше ніж мені і я б не справлявся. Хоча як можна не справитись з цим, коли є пальці, язик, фалоімітатор . короче, я б задовольняв свою дружину у будь-якому випадку. отримую задоволення навіть від того, що спостерігаю.
|
|
|
|
|
|
| Арвен |
20.11.2010, 1:09
|
Хрустальная сова

Группа: Пользователи Сообщений: 27 814 Регистрация: 29.7.2008
Из: Я вернулась...
Спасибо сказали: 19764 раз(а)

|
Цитата(Alsli @ 20.11.2010, 0:00)  мой муж тоже хочет других женщин, но не больше чем меня)))) говорит, что это нормально хотеть других женщин, но это не значит с нимим тра..ся.... т.е. контак с ними он не допускает... хотя он у меня скорее исключение из правил))))
В чем исключение? Цитата(Нетко @ 20.11.2010, 0:06)  так я так само можу сказати, що секс з коханою - це зовсім інше
А как же насчет того, что секс - это всего лишь сношение двух организмов? Значит, все-таки есть разница, с каким организмом?
|
|
|
|
|
|
| Нетко |
20.11.2010, 1:12
|
Мастер

Из: Украина
Спасибо сказали: 14 раз(а)

|
Цитата(Арвен @ 20.11.2010, 2:09)  В чем исключение? А как же насчет того, что секс - это всего лишь сношение двух организмов? Значит, все-таки есть разница, с каким организмом?
я ще в першому пості написав : секс може бути тим, а може бути і іншим. і не потрібно лукавити, що може бути лише одним і не може бути іншим. Знаєте, я колись одній темі писав, що навіть покарати жінку сексом можна. Була така тема "Яку б реакцію жінки хотіли отримати від своїх чоловіків, у випадку їх (жінок) зради?" я відповів , по-моєму, що у тому випадку покарав би дружину жорстким сексом. )) Ну так я тоді відповів. Да, аж смішно тепер.
|
|
|
|
|
|
| Anfisa |
20.11.2010, 1:14
|

Секси TerraWoman

Группа: Пользователи Сообщений: 12 217 Регистрация: 30.1.2007
Из: Киев
Спасибо сказали: 15496 раз(а)

|
Цитата(Нетко @ 19.11.2010, 23:57)  Будити її якось пробував - нічого гарного з цього не вийшло. вона любить поспати. По-друге, ій потрібно менше ніж мені.
Разные темпераменты. Нетко, жене не признавайтесь, но и не стоит ей больше предлагать, она это не примет. Таким образом, и семью сохраните и не будете накапливать в себе то, что не остановить ни мыслями, ни желаниями. Природу не обманешь. Такие желания у Вас будут возникать при любой другой постоянной женщине. п.с. А легче стало после траха, потому что тяжесть "удержаний" гораздо тяжелее, чем такая мелочь. Я не мужчина, я только учусь
|
|
|
|
|
|
| Эмилия |
20.11.2010, 1:16
|

Хвост пистолетом по жизни...

Группа: Пользователи Сообщений: 5 067 Регистрация: 7.7.2008
Спасибо сказали: 1781 раз(а)

|
Цитата(Нетко @ 19.11.2010, 23:12)  я ще в першому пості написав : секс може бути тим, а може бути і іншим. і не потрібно лукавити, що може бути лише одним і не може бути іншим.
Согласна, может быть такое...  у меня было так, когда просто только п.....ться... Не поверишь наверное, "во время" было хорошо, зато потом, когда ушел тот МЧ после секса - так гадко на душе было....  пусто... 
--------------------
"Dum spiro, spero". (Marcus Tullius Cicero)
|
|
|
|
|
|
|