|
  |
Беременная беседка |
|
|
Ксю:) |
2.11.2011, 12:38
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 7 214 Регистрация: 27.8.2008
Спасибо сказали: 7341 раз(а)

|
Цитата(Яшка @ 1.11.2011, 22:56)  я чего-то всегда думала, что буду "недолбанутой" беременной Я думаю, что это поначалу так Потом свыкнешься с этой мыслю, этим состоянием и будет все по-другое.  Сказала я, не бывав в этом состоянии
--------------------
Завтра будет то, что должно быть, и не будет ничего из того, что быть не должно - не суетись.
В глазах - свобода, в словах - характер, в действиях - сила.
|
|
|
|
Пенелопа |
2.11.2011, 13:03
|

Душа компании

Группа: Пользователи Сообщений: 2 581 Регистрация: 3.9.2007
Из: Киев
Спасибо сказали: 1613 раз(а)

|
Цитата(Ч*R @ 2.11.2011, 14:01)  Ну я в "состоянии", але думаю, як і ти. Потім попустить. Ясно ж, що Яшка не проста вагітна. Переживає за процес "приживання".
*шепотом* Я тоже так переживаю, что даже разговаривать про Яшку баюс, т-т-т шоб не сглазить 
--------------------
Яд, мудрецом тебе предложенный, прими, Из рук же дурака не принимай бальзама. - Вы любите Кафку? - Да! Грефневую!!! 
|
|
|
|
Яра27 |
2.11.2011, 13:08
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 15 389 Регистрация: 17.3.2009
Спасибо сказали: 15046 раз(а)

|
Я не слідкую скільки я їм, може і за трьох. Знаю тільки, що, якщо пропустити момент, коли наступає відчуття голоду, то потім *опа. Вчора ледве до дому доїхала, думала блювати в маршрутці буду - тошнило. Поїла супчик, думала попустить, ага щаз - так і заснула з відчуттям тошноти і ніби шлунок десь в горлі. А як правильно їсти я не знаю Просто їм все що бачу. Часто роблю перекуси. Може воно мені потім аукнеться, не знаю. Бісить, коли ті хто народжував і за вагітність набрав 25-35 кг зараз розказують мені, що мені треба меньше їсти. Всі дуже досвідченні, мля. За собою б слідкували. Причому побачать, що я олів є їм з хлібом, зупиняються і починають мораль читать. "От ти багато їси". І нічьо, що вони не знають чи їла я до цього і коли поїм потім  Цитата(Consuello @ 2.11.2011, 12:04)  А в мене сестра на шостому місяці вагітності. От тільки-но дізналася. Радію.
Це не виправдовує її останнього хамства  О! Консі, я тут подумала... Хочу бути неправою, але ж по закону жанра, вона тепер буде тебе чмирити, що ти завагітніла "бо коріюєш її" Сообщение отредактировал Ч*R - 2.11.2011, 13:10
--------------------
У настоящих мужчин женщина счастливая, у остальных - сильная. 
|
|
|
|
Consuello |
2.11.2011, 13:15
|

просто счастлива

Группа: Пользователи Сообщений: 7 406 Регистрация: 29.1.2007
Спасибо сказали: 5593 раз(а)

|
Цитата(Ч*R @ 2.11.2011, 12:08)  Це не виправдовує її останнього хамства  О! Консі, я тут подумала... Хочу бути неправою, але ж по закону жанра, вона тепер буде тебе чмирити, що ти завагітніла "бо коріюєш її"  Ярусь, я дуже швидко відходжу від образ, якщо чесно. Вона сказала, що не казала про вагітність тілько щоб я не сумувала... Ага.. усі знали, окрім мене, блін. І мама, і бабусь з дідусем. Чи я така стерва, що ото можу зглазити???? Неприємно якось, хоча я за неї дуже рада.
|
|
|
|
Яра27 |
2.11.2011, 13:22
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 15 389 Регистрация: 17.3.2009
Спасибо сказали: 15046 раз(а)

|
Цитата(Consuello @ 2.11.2011, 12:15)  Ярусь, я дуже швидко відходжу від образ, якщо чесно. Вона сказала, що не казала про вагітність тілько щоб я не сумувала... Ага.. усі знали, окрім мене, блін. І мама, і бабусь з дідусем. Чи я така стерва, що ото можу зглазити????
Неприємно якось, хоча я за неї дуже рада.
Ти тіпа в ролі моєї подружки. Її рідні теж вважають, що вона безплідна і заздрить молодшій сестрі у якої є малий. Їй теж не говорили про вагітність і перший час до малого неохоче підпускали, хоча вона й хресна. Тримайся, що сказати. Я просто в цьому бачу пагане ставлення до тебе. Я цій подружці першій розповіла, як тільки тест зробила (мама моя вже спала) - вона була в шоці. Сказала, що була впевнена, що яїй не розкажу з тих же причин, що і сестра не розказувала. Добавлю. Я подружці розказала саме тому, що точна знала, що вона порадіє за мене і ми з нею почнемо це обговорювати часто. А колезі одній, яку вважаю захдрсною не розказувала. Вона, правда, вже теж дізналась, бо всі знають. От я і проводжу паралелі з тобою. Комусь не говорять про вагітність, тільки через переконаність у заздрості.
--------------------
У настоящих мужчин женщина счастливая, у остальных - сильная. 
|
|
|
|
Consuello |
2.11.2011, 13:29
|

просто счастлива

|
Цитата(Ч*R @ 2.11.2011, 12:22)  Ти тіпа в ролі моєї подружки. Її рідні теж вважають, що вона безплідна і заздрить молодшій сестрі у якої є малий. Їй теж не говорили про вагітність і перший час до малого неохоче підпускали, хоча вона й хресна. Тримайся, що сказати. Я просто в цьому бачу пагане ставлення до тебе.
Я цій подружці першій розповіла, як тільки тест зробила (мама моя вже спала) - вона була в шоці. Сказала, що була впевнена, що яїй не розкажу з тих же причин, що і сестра не розказувала.
Добавлю. Я подружці розказала саме тому, що точна знала, що вона порадіє за мене і ми з нею почнемо це обговорювати часто. А колезі одній, яку вважаю захдрсною не розказувала. Вона, правда, вже теж дізналась, бо всі знають. От я і проводжу паралелі з тобою. Комусь не говорять про вагітність, тільки через переконаність у заздрості.
Яра, я не хочу це все сприймати близько до серця. Так, неприємно, образливо. Але я від щирого серця за неї рада, бо знаю, як в них з чоловіком усе було непросто. А те, що не казала... Якщо я кожен її рок буду сприймати так сильно - я взагалі постійно буду ходити сумна. Просто гадаю краще бути вище за це. Просто пораділа, поздоровила та й годі. І тут за всіх дівчаток я теж дуже рада. Так, інколи може кольнути в серці - але тільки тому, що сама дуже хочу, а не тому що заздрю. І розумію, що це просто через те, що не виходить зараз. А не через те, що в когось є.  Це було б дуже безглуздо, адже від таких думок в мене нічого не з'явиться.
|
|
|
|
Пенелопа |
2.11.2011, 13:43
|

Душа компании

Группа: Пользователи Сообщений: 2 581 Регистрация: 3.9.2007
Спасибо сказали: 1613 раз(а)

|
Цитата(Ч*R @ 2.11.2011, 14:22)  Комусь не говорять про вагітність, тільки через переконаність у заздрості.
Не всегда по этой причине, а например по этой: Цитата(Consuello @ 2.11.2011, 14:29)  інколи може кольнути в серці - але тільки тому, що сама дуже хочу
Реально неудобно перед таким человеком хвастаться своими беременностями, будто нарочно на больную рану наступаешь
--------------------
Яд, мудрецом тебе предложенный, прими, Из рук же дурака не принимай бальзама. - Вы любите Кафку? - Да! Грефневую!!! 
|
|
|
|
Lotus) |
2.11.2011, 14:26
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 7 806 Регистрация: 11.4.2007
Спасибо сказали: 6053 раз(а)

|
Цитата(КоТеНкА @ 1.11.2011, 22:09)  Ну что такое сегодня с вами!!! Лотус, сильно болит???
Нет е сильно, только когда иду быстро Цитата(НаталкО @ 1.11.2011, 22:18)  У меня болело. Только не помню уже с какой стороны. Врач говорила, что это такая связка там есть, которая, ну условно говоря, живот поддерживает. Но я летала, как угорелая.
Может и так
--------------------
Если проблему можно разрешить, не стоит о ней беспокоиться. Если проблема неразрешима, беспокоиться о ней бессмысленно. © Далай Лама
|
|
|
|
Яшка |
2.11.2011, 14:41
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 19 695 Регистрация: 18.6.2010
Спасибо сказали: 23696 раз(а)

|
Цитата(Ч*R @ 2.11.2011, 12:08)  Бісить, коли ті хто народжував і за вагітність набрав 25-35 кг зараз розказують мені, що мені треба меньше їсти. Всі дуже досвідченні, мля. За собою б слідкували. Причому побачать, що я олів є їм з хлібом, зупиняються і починають мораль читать. "От ти багато їси". І нічьо, що вони не знають чи їла я до цього і коли поїм потім  Це не виправдовує її останнього хамства  Что у тебя там за курятник (на работе, я так понимаю)? Ставь на место Цитата Ти тіпа в ролі моєї подружки. Її рідні теж вважають, що вона безплідна і заздрить молодшій сестрі у якої є малий.
Так, извините меня, но я сейчас буду шуметь Начнем с того, что когда сестра Конси забеременела, Конси еще не планировала, так? У девочек просто между собой, скажем так, не идеальные отношения. Для мамы две дочки - дочки. Одна настоятельно попросила не говорить, вот она и не говорила. И еще, при чем тут бесплодие? У нее блин два месяца не получилось забеременеть. Тем более, есть траблы с гормонами и что-то там грешили на эндометрий, на сколько я помню. Т.е. изачально стоило себя настраивать на чуть более длинное ожидание. И все. А развернули же картинку уже  Цитата(Пенелопа @ 2.11.2011, 12:43)  Реально неудобно перед таким человеком хвастаться своими беременностями, будто нарочно на больную рану наступаешь  поверь, лучше хвастать)))))
--------------------
Сколько бы обо мне ни говорили плохого, мне всегда есть что добавить
|
|
|
|
Consuello |
2.11.2011, 14:53
|

просто счастлива

|
Цитата(Яшка @ 2.11.2011, 13:41)  Что у тебя там за курятник (на работе, я так понимаю)? Ставь на место Так, извините меня, но я сейчас буду шуметь Начнем с того, что когда сестра Конси забеременела, Конси еще не планировала, так? У девочек просто между собой, скажем так, не идеальные отношения. Для мамы две дочки - дочки. Одна настоятельно попросила не говорить, вот она и не говорила. И еще, при чем тут бесплодие? У нее блин два месяца не получилось забеременеть. Тем более, есть траблы с гормонами и что-то там грешили на эндометрий, на сколько я помню. Т.е. изачально стоило себя настраивать на чуть более длинное ожидание. И все. А развернули же картинку уже  поверь, лучше хвастать))))) Яшка, та я не малюю картинок. Просто дійсно якось неприємно - усі (!!!) знали, окрім мене. І мама, і бабулька з дідулькою, і подружки. Тільки я не знала. Втім, не казали, та й ладна. Зараз переписуємося з сестрою, як її вагітність. Вона і літає (то була в Грузії і сюди прилітала, на НГ теж напланувала), спортом 4 рази на тиждень займається, каже, що наразі важить меньше, ніж до вагітності. Тож, я радію. А те, що не виходить. Яшка, воно ж ясно, що хотілося одразу, а тут не виходить, ще й знову гормони повернулися, воно хоч-не хоч, а б"є по нервах. Та нічого. Усе буде. Така, може воно й справді не так просто? :-)
|
|
|
|
|