|
  |
Беременная беседка |
|
|
Яра27 |
13.10.2011, 11:26
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 15 389 Регистрация: 17.3.2009
Спасибо сказали: 15046 раз(а)

|
Цитата(Consuello @ 12.10.2011, 13:19)  Яра, мы вот с сестрой близняшки, а нам вместе не интересно)
Вообще, все правда от настроя мамы зависит, думаю...
Ярочка, ну как ты там? Я тут стараюсь, но шота пока не знаю.
Ну з близнюками завжди непросто. Я так хочу з огляду на Коліну сім ю. Вони тааакі дружні. Я теж так хочу. І да Коліна мама - чудова жінка. Я нормально. Пью вітамінки - лікар прописала. На облік встала. З аналізів тільки кров і сечу здала. Прчому кров з мене взяли навіть після того як я сказала, що з ранку каву з цукром випила. Нічьо, кажуть, ми тобі результати напишемо з урахуванням кави Пройти лікарів потрібно. Коли? Відпрошуватись з роботи потрібно, а так не хоцца... Хоча керівництво вже все знає. Ніяк не запишусь на узі і аналізи в сінево, безсовісна. Іноді забуваю, що щось змінилось)))))) А у тебе, Даш, все вийде, от побачиш. Просто, не думай про хворобу. Думай, що там в тебе все здорове, що там нема перешкод для гарного руху спермиків, що перешкода тільки наш розум. Ой деффкі, поділюсь ще одним. Не хотіла говорити, бо мене це не не стосується. Це про мою подружку. Ну яка після внематочної. Вона так зациклилась на тому, щоб уникнути другої внематочної... Я прям переживаю за неї. Їй лікар сказала, що вона абсолютно здорова, а та засмутилась і не вірить, що таке може бути. Лікар, щоб відкараскатись від неї прописала їй магній б і фолієву і чоловіку якісь вітамінки. Причому за 2 роки лікування це єдиний лікар, якому довіряє подружка. І все одно блін... В голві засів страх і вона тупо боїться це робити((( А мені ж снилося, що ми з нею разом будемо в.... Кароче переживаю, а толку з моїх переживань... Їй гадалка сказала, що все добре на горизонті, і двоє ясновидців сказали, що вона до них просто прийшла за заспокоєнням, так от, говорять, ми тебе заспокоюємо, все буде добре, іди звідси... Я на неї і кричала вже і по доброму говорила... Вона з усім погоджується, а робити не робить. То вікна ставить, то по ясновидцям ходить, то на кухні ремонт затіяла, тільки щоб час Х перенести подалі...
--------------------
У настоящих мужчин женщина счастливая, у остальных - сильная. 
|
|
|
|
Яра27 |
13.10.2011, 12:03
|

TerraWoman forever

|
Цитата(НаталкО @ 13.10.2011, 11:56)  После внематочной операция была? Можно понять человека. Яра, на "подгоняй" ее. Неблагодарное это дело  угу. їй сказали, що плод замер в трубі, почав розкладатись, весь цей час узі нічого не показувало. ну а потім операція ну 2 роки вона з ясовувала причину, чому плод замер, чому в трубі...внятно ніхто не пояснив а дитинку хоче, дуже
--------------------
|
|
|
|
Яра27 |
13.10.2011, 12:08
|

TerraWoman forever

|
Цитата(Дианка @ 13.10.2011, 12:02)  лучше пусть сама придет к тому, что хочет ребенка и именно сейчас. у меня тоже так кума - хочет детей впринципе, но пытается забеременеть сейчас, так как все твердят, что уже пора. но я на нее смотрю и понимаю, что она еще психологически не готова иметь детей в данный момент
моя хоче. але боїться у неї страх перед відкритим статевим актом тоді вагітність вийшла через ППА в останній день цикла тепер вона говорить. що сексом в останні дні циклу ніколи не займеться більше. у неї дуууже великий страх Цитата(Яшка @ 13.10.2011, 12:04)  Думала не буду писать заранее, но мечусь по квартире что раненый зверь - тааак нервничаю  . Нервничать нельзя категорически, но расскажите мне как Вопчем полпути пройдено. пока все хорошо, хотя в процессе прогнозы были неважные. Кинте что ли тапком, чтобы успокоилась  шо? УЖЕ!!!???? Дихай глибоко і повільно видихай. Будеш нервуватись, сама собі картину підпортиш. Це просто реакція організму на новуну, що пів шляху пройдено. Пишу, а сама не знаю про що. Що в твоєму випадку означає пів щляху???? Блін, відповідай швидше, а то і я панікую вже
--------------------
|
|
|
|
Яшка |
13.10.2011, 12:12
|

TerraWoman forever

Группа: Пользователи Сообщений: 19 695 Регистрация: 18.6.2010
Спасибо сказали: 23696 раз(а)

|
Цитата(Ч*R @ 13.10.2011, 12:08)  у неї дуууже великий страх шо? УЖЕ!!!????
Дихай глибоко і повільно видихай. Будеш нервуватись, сама собі картину підпортиш. Це просто реакція організму на новуну, що пів шляху пройдено.
Пишу, а сама не знаю про що. Що в твоєму випадку означає пів щляху????
Блін, відповідай швидше, а то і я панікую вже
Так, не надо со мной паниковать  , меня уже хватает. Вчера была пункция (наркоз в этот раз перенесла хуже  ). Сегодня звонила в клинику - получилось 2 эмбриона. завтра будут подсаживать. Цитата(Ч*R @ 13.10.2011, 12:09)  Яш. а ти хрещена Яною?
Анной. Спасибо, Яр 
--------------------
Сколько бы обо мне ни говорили плохого, мне всегда есть что добавить
|
|
|
|
|