Девочки,
решила создать тему и предложить писать о таких случаях, указывать реквизиты этих людей. И если будут люди которые захотят/смогут помочь - будет меньше несчастных людей на земле. А если не меньше, то участь этих людей облегчится на долю нашей помощи.
У нас благотворительная организация, потому обращаются к нам многие. Иногда нагловатые просьбы типа помогите, жена влезла в какую-то финансовую пирамиду и у нее забрали квартиру и все имущество, она сидит в тюрьме, я с ней в разводе и живу с другой семьей, некому кормить ребенка. Вот так(((.
Но бывают случаи, на которые иногда сердце откликается, а в рамках статутной деятельности организации помочь не можем.
Вот такое письмо пришло к нам на сайт сегодня. Проверила, и готова сама помочь. Вспомнила о форуме. Подумала, что если кроме меня еще у кого-то получится - будет лучше.
Цитата
Якби міг ходити, вклонився би Вам до землі, за співчуття. Дякую ВАМ і БОГУ
за надіслані кошти. Але поки що їх не достатньо для покупки інвалідного візка.
Доброго Вам дня!
Хвилююсь, щоб не осудили, але виходу нема. Дякуючи Вам, я матиму інвалідний візок, та зможу більш-менш повноцінно жити на цьому світі.
20 довгих років я прикований до ліжка (після тяжкої травми, перелом 4-х шийних хребці, з подальшим в живленням трансплантату одного хребця). В мене не працюють ні руки ні ноги, але я не чекаю милостиню, працюю по 14 годин на добу, так-як пальці не слухаються, але я не зупиняюсь і заробляю гроші, працюючи за комп'ютером. Допомогти мені нікому - батьки вже 10 років як повмирали, брат теж, більш рідних не маю. Доглядає мене чужа жінка, котрій 53 роки, а мені тільки 35 і я дуже хвилююсь за її здоров'я, адже їй важко возити мене в ручну, бо я маю зріст 2 метри.
Я вже зібрав своїми силами деякі кошти, але цього не достатньо, для покупки інвалідного візка з електроприводом, котра коштує 35 400 гривень. (завод підняв ціну)
№ Карточки Приват Банка 4405 8858 1319 6265 Шкарбан Сергей Иванович
молитимусь і дякуватиму за надіслані навіть 5 гривень.
Документи, що засвідчують інвалідність, додаю.
http://mebell.in.ua/dokymentu.php****************
Інформацію про ціну інвалідного візка можна отримати у виробника :
Кресло-коляска с электроприводом модель 220
ПАО "Завод" Артемсварка"
04050, г. Киев,
ул Мельникова 2/10
Главный бухгалтер
Троненко Людмила Александровна (044) 239-90-76
(044) 501-69-04
(044) 501-69-03
(044) 483-12-78
http://artemsvarka.com.ua/model_220.html****************************************************************
мої тел.
067 720 95 86 Сергій
099 522 43 40
е-маил: 0995224340@ukr.net
Радий буду бачити Вас в себе в гостях