Цитата(Ліля @ 11.1.2015, 12:43)

наприклад літом не потрібно було довідки з місця роботи,посада,довідки про заробітню плату за останні півроку,світової кредитної картки(на якій повинно бути не менше ніж 4тис.грн на рахунку)рух коштів на тій картці....також новизною є техпаспорт на транспорт яким їдеш в європу(навіть якщо це автобус!!зелена карта на нього) і відповідно віза водія який везтиме вас)бронь готелю теж обов'язкова
звісно потрібні були не оригінали а копії
Я не сперечаюсь)))...просто напишу про доки які здавала.
Запрошення (бізнес) ,свідоцтво про ПП,паспорт,фото і страховки.
А декілька років тому,коли вперше подавала на мульти то так,і що гроші є на рахунку,і які обороти там прокручуються,і довідки..Ще помітила що до чоловіків ставлення простіше,якщо чоловіку дають на 2 роки,то мені на рік(...малому (якого везу якби я) віза шенген АЖ на місяць.
Розповіла лише за себе.
Цитата(Ліля @ 11.1.2015, 17:38)

і взагалі саме образливе навіть не те,що я їздила у візовий центр як по свячену воду(мене вже знали всі охоронці)і замахувала їх своїми запитаннями,а те що коли я прийшла її отримувати то двом людям переді мною прийшла відмова у візі)))один мужик чуть не заплакав
я бачила як у віконце жінка криком кричала ,що вона депутат

,а їй відмовили.
А взагалі,все стало простіше як у нашому місті відкрився візовий центр заніс по запису-отримав на ту дату на яку прийшло смс,бо в сусідньому місті колись був безпрєдєл ,черга (літом) 450 гр...і я платила,бо 2 суток стояти якось не того було.