![]() |
|
![]() |
majolika |
![]()
|
|
![]() Визитер ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 55 Регистрация: 24.3.2009 Пользователь №: 56 450 Спасибо сказали: 17 раз(а) ![]() |
Каковы критерии определения совместимости партнеров в сексе?
И вообще, что такое совместимость? Если я хочу чаще, а ему реже, если я люблю кунилингус, а он - нет, если я люблю целоваться в губы, а он - нет - это все и есть несовместимость? А если, при вем этом, я хочу только его, мне нравится его запах, приятно целоваться и все остальное приятно и с большим удольствием! -------------------- Жизнь, как смертельная болезнь, передающаяся половым путем!
|
|
![]() ![]() |
Ліля |
![]()
|
|
![]() Постоялец форума ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 535 Регистрация: 6.6.2010 Пользователь №: 107 614 Спасибо сказали: 502 раз(а) ![]() |
смію перечити вам панове на рахунок запахів (чи як виразилась Злата-феромонів)не являється він головним в відносинах між чол.і жін. аргументую...
1)коли я вперше побачила свого майбутного чоловіка ми були на відстані кількох метрів ,ми зустрілись поглядом,і все... не скажу що це було кохання з першого погляду,та між нами відбулося щось незрозуміле .... 2)ви дивились коли-небудь телепередачу,,побачення на осліп,, -кілька молодих людей в повній темряві вибирають собі партнера( вони можуть все: торкатися,розмовляти,нюхати )не можуть тільки одного бачити свого майбутнього обранця.неодноразово був такий випадок коли молоді люди дуже сильно захоплювались своїм партнером,та коли включалось світло втікали навіть не попрощавшись.і ніякі феромони їх не стримали.... 3)інколи коли дивишся еротичну сцену у фільмі (особливо коли тобі подобається головний герой)- збуджуєшся хоча запаху ж не чути... хоча все це індивідуально.... -------------------- Свобода починається з мислення ,і допоки воно буде відсутнє-людина залишатиметься рабом.
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 28.8.2025, 4:38 |
|