Вот, годовой контракт с самой ДИТИНОЙ - 12 косых? а страховка годовая на ребенка тысяч пять будет стоить.
Вот уже экономия 7.
В общем, не буду растекаться мыслью по древу - в двух словах - Малад, дети до года часто болеют. За ними нужен уход и присмотр, чтоб все и дальше было ок. Куча осмотров, проверок, прививок, не знаю чего там еще.
Все это стоит денех.
Я, конечно, очень-очень рада за такие милые цены на периферии, но ехать из Киева в Запорожье, чтобы заплатить 50 грн за вызов, это тоже самое, что здесь вызвать педиатра на дом за 350 грн.
Страховка - это цивилизация. Это атрибут Европы и других развитых стран.
У нас пользу от страховки понимают люди среднего класса, со стабильным нормальным доходом, которые НЕ БОЛЕТЬ ПРИВЫКЛИ, а привыкли быть в форме и следить за здоровьем.
Точно так же и КАСКО. ГО обязаловка.
Но с КАСКО как-то сейчас растормаживается потихоньку, ДМС пока - "кидалово" воспринимается в массе.
Удивляюсь, как умудряются народ в пифы затягивать или в лайфовое стах-ние?
Но это риторика.
И напоследок, прайсы на медицину для деток.
В КИЕВЕ, блин! Ибо я пока здесь живу, и здесь плачу за все блага так наз. цивилизации.
Медичний супровід
Виїзд дитячої медичної сестри на дом за межі м. Київ (30 км зона) (без вартості процедур) 550,00
Виїзд дитячої медичної сестри на дом м. Київ (без вартості процедур) 350,00
Виїзд медичного працівника додому (офіс) поза графіком 500,00
Виїзд медичної сестри (фельдшера) додому (до офісу) у робочий час (м. Київ) 350,00
Виїзд медичної сестри (фельдшера) додому (до офісу) (час виїзду з 8.00, час повернення до 17.00) за місто у межах 30 км зони 500,00
Виїзд фахівця з масажу на дом (без вартості масажу) для дітей м. Київ (1 сеанс) 105,00
Виїзд фахівця з масажу на дом (без вартості масажу) для дітей м. Київ (10 сеансів - курс) 750,00
Виїзд фахівця з масажу на дом (без вартості масажу) для дітей, за межами м. Київ (1 сеанс) 160,00
Виїзд фахівця з масажу на дом (без вартості масажу) для дітей, за межами м. Київ (10 сеансів - курс) 1 250,00
Індивідуальний пост по догляду на дому (12 годин) 450,00
Індивідуальний пост по догляду у стаціонарі (1 доба) 560,00
Індивідуальний сестринський пост на дому (1 година) 55,00
Індивідуальний сестринський пост по догляду за дитиною в стаціонарі (1 година, без вартості сестринських процедур) 80,00
Індивідуальний сестринський пост у стаціонарі (1 доба) 850,00
Індивідуальний супровід дитячої медичної сестри за межами м. Київ (1 година) (без вартості процедур) 300,00
Індивідуальний супровід лікаря (1 година) 500,00
Медикаментозне лікування при медичному супроводі 545,00
Стаціонар педіатричний
Дитячий денний стаціонар (12 годин) 800,00
Дитячий денний стаціонар (двоє дітей з однієї сім'ї, 12 годин, за одну дитину) 650,00
Лікувальне харчування 250,00
Стаціонарне лікування в інфекційно-діагностичному боксі (12 годин) 1 250,00
Стаціонарне лікування в інфекційно-діагностичному боксі (дві дитини з однієї сім´ї, 12 годин, за одну дитину) 1 000,00
Стаціонарне лікування у діагностичній палаті «Охматдит» (1 доба) 1 500,00
Стаціонарне лікування в педіатричній палаті (12 годин) 1 000,00
Стаціонарне лікування в педіатричній палаті (дві дитини з однієї сім´ї, 12 годин, за одну дитину) 800,00
Консультація дитячого лікаря-фахівця, к.м.н. на дому м. Київ 1 050,00
Консультація дитячого лікаря-фахівця, к.м.н. на дому за межами м. Києва (30 км зона) 1 600,00
Консультація дитячого лікаря-фахівця на дому м. Київ 850,00
Консультація дитячого невролога 250,00
Консультація дитячого нейрохірурга 350,00
Консультація дитячого нефролога, д.м.н. 500,00
Консультація дитячого ортопеда-травматолога 250,00
Консультація дитячого оториноларинголога 250,00
Консультація дитячого офтальмолога 250,00
Консультація дитячого провідного фахівця ортопеда-травматолога 500,00
Консультація дитячого психолога 250,00
Консультація дитячого спеціаліста вузького профілю, к.м.н. (оториноларинголог) 350,00
Консультація дитячого спеціаліста вузького профілю, к.м.н. (уролог) 350,00
Консультація дитячого фтізіатра 250,00
Консультація дитячого хірурга 300,00
Консультація дієтолога 350,00
Консультація доктора медичних наук 600,00
Консультація з природного вигодовування на дому 250,00
А вот ваще супер!
Консультація лікаря-педіатра в клініці у вихідні дні (неробочий час, поза графіком) 500,00
Консультація лікаря-педіатра другої (і більше) дитини з сім'ї (за одну дитину) у клініці 180,00
Консультація лікаря-педіатра з проведенням проби Манту (30 хвилин) 200,0030 минут поговорить о манту и сделать его - вынь да положь 200 рубасей! Класс!
Поэтому 12 тыс - капля в море. =)
Итого - каждый выбирает под себя и для себя, я очень рада, что у вас все удачно в местных поликлиниках, бесплатно, чисто, а главное, приятно, мило и комфортно.
Я после обязательных посещений (постановленных нам государством для предупреждения и борьбы с туб.) поликлиники для флюорографии очень долго в себя прихожу.
Ну, извините мне мой снобизм и буржуйство. Вон в соседней теме про это.
Но у меня пунктик по поводу здоровья.
Я еще люблю перепроверять диагнозы (если мне их ставят) у разных врачей и в разных клиниках, ага!
А к лекарствам всегда читаю инструкции в аптеке, перед покупкой. И в 80% их потом не покупаю.
А потом донимаю врача вопросами - нафига вы мне эту хрень выписали? Она такие-то и такие-то побочки имеет и противопоказания.
Вот такая я.