Женский журнал TerraWoman. Все, что хочет знать женщина - в одном журнале

Здравствуйте, гость ( Авторизация | Регистрация )  

> Як розпочати життя без нього?
Manana
сообщение 13.6.2008, 10:47
Сообщение #1

Не покидаю форум

Из: Ukraine, Lviv
Спасибо сказали: 0 раз(а)

У мене довга і заплутана історія. Все написати не можу.
Познайомилася з ним трохи більше 2-ох років тому в інтернеті. Він мені не відразу сподабвся. Весь час наполягав на зустрічі, а я відмовлялася. Залишив свій телефон і через 2 місяці я сама написала йому, що хочу з ним зустрітися. Мені було якось так сумно, а його фотка викликала у мене довіру. Хоча мені подобається зовсім інший тип чоловіків. Зустрілися. Сподобався. З ним було так цікаво. З ним був і перший секс. І це був щоразу неймовірний секс!!! rolleyes.gif З нетерпінням чекала на кожну зустріч. Він писав мені чудові смс-ки і посилав листи на імейл. Мені ще ніколи ні з ким не було так добре, як тоді з ним. А через декілька місяців я дізналася, що в нього є дівчина, з якою він "зустрічається" вже 5 років. Зараз навіть не пам"ятаю, як він мені про це сказав (здається в асьці написав). Я була в шоці. Стало так боляче. До того часу я сподівалася, навіть відчувала, що він до мене теж щось відчуває. Звичайно, що ми перестали зустрічатися. А десь через місяць він знову запропонував зустрітися. наша зустріч закінчилася сексом. А потім наші стосунки дуже зіпсувалися. Коли я про щось його запитувала він знехотя відповідав мені. У мене було таке відчуття, ніби я його "напрягаю". А одного дня у телефонній розмові на моє "я хочу з тобою поговорити" він відповів "а хіба нам є про що говорити?". Так він тоді поставив крапку у наших стосунках.
Через декілька місяців я отримала лист від нього: він писав про те, що дуже жалкує, що ми більше не зустрічаємось; що таких, як я він більше не зустрічав і т.д. Лист був дуже гарно написаний.
Запропонував продовжити наші зустрічі. Я подумала і погодилася. Мені так не вистачало його протягом усього цього часу. І я була така рада його бачити. Я не запитувала більше про ту іншу дівчину. Мені було абсолютно все-одно. Хоч і знала, що його і її більше пов"язує, ніж мене і його. У них спільні друзі. Він дарує їй подарунки на свята. Вони разом відпочивають.
Ось так тягнулося аж до цього часу.
Деякий час тому він поїхав відпочивати з нею. Я хотіла з ним зустрітися. Але він сказав, що знову їде відпочивати, бо йому сподобалось відпочивати. І їде знову з нею. Мені стало так боляче знову. cray-1.gif Я відчула, що у його житті я нічого не означаю. Йому легко мене покинути. А я весь час повертаюся до нього.
Протягом цього часу я намагалася розпочати стосунки ще з кимось, але це було зовсім не, чого я хотіла. Я не закохувалася і мені дуже швидко ставало нецікаво. А коли він мене кликав, я кидала того, з ким була в той момент.
Хочу нарешті розпочати життя без нього. Хочу нарешті по-справжньому закохатися і почати створювати нові стосунки з новою людиною, а не виходить. Я весь час думаю про нього. І якщо станеться так, що він знову запропонує зустрітися з ним, я боюсь, що піду на зустріч. Що робити?

--------------------
Изображение

Изображение

Изображение
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения

Ответить в эту темуОткрыть новую тему
Ответов
Киска
сообщение 13.6.2008, 14:09
Сообщение #2

Самый пушистый аватар

Из: Одесса
Спасибо сказали: 49 раз(а)

Дорогая Монаночка, такого надо забывать!!! И ты забудешь, поверь мне. просто должно пройти время. Вы ни в коим случае не должны встречаться, ты не должна его видеть. Так тебе будет легче.
В таких случаях хорошо работает метод самовнушения. Постоянно повторяй себе какой он нехороший и тебя не достоин, что у тебя всё будет хорошо без него. Всякий раз, когда он будет звать, говори себе, что не надо тебе это, он тебе не интересен. Будь твёрже.
Постарайся не вспоминать положительные моменты ваших встреч. Хотя бы первое время. Потом воспоминания не будут приносить боль.
Убеди себя в том, что всё, что не делается - всё к лучшему. Ничего не происходит просто так. Если Вам не дано быть вместе значит это не твоё, значит впереди тебя ждёт что-то лучшее.
Лично мне такой метод очень помог недавно.
А любовь свою ты обязательно встретишь. Тогда, когда этого совсем не ожидаешь. Постарайся смотреть на всё проще.
Желаю удачи!!! wink.gif

--------------------
Изображение
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения

Сообщений в этой теме
Manana   Як розпочати життя без нього?   13.6.2008, 10:47
Алёнка-зеленка:))   мила моя! ПОТРІБНО забути, ПОТРІБНО викреслити...   13.6.2008, 11:22
Manana   .... цим лише робиш собі боляче!!! чи...   13.6.2008, 11:34
Рысь   вже декілька разів поверталася до нього і повернут...   13.6.2008, 12:46
Manana   вже декілька разів поверталася до нього і поверну...   13.6.2008, 12:56
WOW-WOMEN   вже декілька разів поверталася до нього і поверну...   13.6.2008, 13:27
Manana   Очень хорошая тактика )) с такой тактикой он може...   13.6.2008, 13:33
Алёнка-зеленка:))   зрозумій - один раз піти від нього назавжди - наба...   13.6.2008, 11:38
Manana   зрозумій - один раз піти від нього назавжди - наб...   13.6.2008, 11:41
Алёнка-зеленка:))   тут не вийде, як у прислів'ї "клин клином...   13.6.2008, 12:06
Ромашка   Мне кажеться что пока тебе это не надоест окончате...   13.6.2008, 12:40
Ромашка   Ведь, если ты бежишь по первому его зову - :el:...   13.6.2008, 12:53
Алёнка-зеленка:))   вот мальчик просто шикарно устроился! есть дев...   13.6.2008, 12:59
Рысь   ось наступного разу, коли він зателефонує - погод...   13.6.2008, 13:05
Manana   ось наступного разу, коли він зателефонує - пого...   13.6.2008, 13:05
Рысь   жорстоко. я такого ніколи з ним не робила. і ні з...   13.6.2008, 13:12
Алёнка-зеленка:))   головне - виріши для себе, що тобі осточортіло вже...   13.6.2008, 13:12
cake   жестокого в таком поведении ничего не вижу. каждый...   13.6.2008, 13:36
Ромашка   Блин просто удивляюсь, вот мы бабы иногда такое ду...   13.6.2008, 13:38
daizy   Що робити? Это решать только тебе. Но из твоей и...   13.6.2008, 13:44
Manana   Дякую всім, хто написав свою думку. мені це дуже д...   13.6.2008, 14:34
daizy   Может парни подключатся к данной теме и подскажут ...   13.6.2008, 14:51
_dim   Может парни подключатся к данной теме и подскажут...   13.6.2008, 19:42
mishal   У МЕНЯ СЕЙЧАС АНАЛОГИЧНАЯ СИТУАЦИЯ, МОГУ СКАЗАТЬ О...   26.6.2008, 15:43
MilkyWay   Ууффф, начала читать тему - глаза налоб полезли -...   26.6.2008, 16:40
Manana   Жаль конечно что такие люди, как говорит _dim, ин...   27.6.2008, 11:44
Ева   Жаль конечно что такие люди, как говорит _dim, инк...   29.6.2008, 2:27
Kuzya   Manana, у меня была очень похожая ситуация! То...   27.6.2008, 12:25
Skromnica Lyalya   Милая Манана, Ты должна быть сильной!Найди в с...   27.6.2008, 13:55
Light   Ты верь в то, что все будет хорошо!! Пока ...   29.6.2008, 21:22

Ответить в эту темуОткрыть новую тему