![]() |
|
![]() |
TELL |
![]() ![]()
|
|
![]() Визитер ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 84 Регистрация: 14.7.2007 Из: УРАИНА Пользователь №: 4 548 Спасибо сказали: 1 раз(а) ![]() |
Секс между другом дружбу портит или нет
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Нетко |
![]()
|
|
Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 966 Регистрация: 7.10.2007 Из: Украина Пользователь №: 7 111 Спасибо сказали: 14 раз(а) ![]() |
Дівчата, Істер та Клеопатра, я там декілька разів спеціально дл вас написав слово "зазвичай".
![]() Щодо Вашого питання , Істер, Цитата Якщо чоловікам потрібно регулярно грузити жінку своїми проблемами? Якщо її поради або просте співчуття для них важливі? (В той час, коли її проблеми їх турбують, але не дуже. Та їх, зрештою, ніхто і не грузить особливо). то що ж їм з Вами ще робити? Пограти по мережі в стрілялку? Це він зробить із друзями-чоловіками. У вас відбувається просте спілкування між чоловіком і жінкою. До речі, "грузити проблемами" - це не еквівалент "лазити в душу". І чому ви думаєте, що якщо чоловікові важливе співчуття чи порада жінки, то він їй друг? Іноді їдучи в поїзді люди виговорюють все накіпиле незнайомим людям , щоб отримати співчуття. Зовсім незнайомим людям і не сподіваються їх більше побачити. Я спілкуюся з багатьма жінками і знаходжу з ними спільну мову. Але спілкуватися - це ще не значить дружити. Клеопатра, такі жінки, як Ви, бували і раніше, і 50 років тому. Вони є і зараз. Сучасні модні стилі життя "унісекс" та феміністичні ідеї тут нідочого. Раніше цих жінок називали "пацанки". Знав і я таких... Коли був молодим та дурним. Ну то де вони зараз, ті пацанки? Або зкурилися, спилися, збля.....ся, або ж вийшли заміж, народили дітей і стали звичайними нормальними жінками, а про те своє пацанство згадують з посмішкою та називають дитячими дурощами. Дай бог , щоб і у вас так було і щоб ви називали то дурощами колись. От чоловіки дітей не народжують і продовжують і надалі в більш пізньому віці грати у стрілялки та бігати в лазер-клубах тощо. ![]() |
|
Ester |
![]()
|
|
![]() Сложный эфир ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 054 Регистрация: 28.9.2007 Пользователь №: 6 831 Спасибо сказали: 23090 раз(а) ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дівчата, Істер та Клеопатра, я там декілька разів спеціально дл вас написав слово "зазвичай". ![]() Щодо Вашого питання , Істер, то що ж їм з Вами ще робити? Пограти по мережі в стрілялку? Це він зробить із друзями-чоловіками. У вас відбувається просте спілкування між чоловіком і жінкою. До речі, "грузити проблемами" - це не еквівалент "лазити в душу". І чому ви думаєте, що якщо чоловікові важливе співчуття чи порада жінки, то він їй друг? Іноді їдучи в поїзді люди виговорюють все накіпиле незнайомим людям , щоб отримати співчуття. Зовсім незнайомим людям і не сподіваються їх більше побачити. Я спілкуюся з багатьма жінками і знаходжу з ними спільну мову. Але спілкуватися - це ще не значить дружити. "Зазвичай" - розумію, я ж і пишу "Але у мене власне..." - у мене особисто, розумієте? В стрілялки - може наші діти разом би і побавились. Бути відвертими в поїзді ?- я ж не про разову відвертість говорю. А про те, що у чоловіка виникає необхідність довірити свої інтимні думки одній і тій самій жінці. І ця необхідніть постійна. А з чоловіками, з якими пов"язує спільна діяльність, цього немає, з друзями, колегами - не виходить бути відвертими, а необхідніть є. "Знайти спільну мову з жінками" - не зовсім тут підходить, можна найти спільну мову з чужими людьми, з ким завгодно. Я ж і не кажу, що це- дружба. Що я особисто не знаю, як назвати такого роду стосунки. Не коханці, не закохані, не колеги і не приятелі. І не просто знайомі. Можливо, це такий різновид дружби. Бо під іншу класифікацію не підходить. --------------------
|
|
| ||
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8.9.2025, 10:16 |
|