![]() |
|
![]() |
TELL |
![]() ![]()
|
|
![]() Визитер ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 84 Регистрация: 14.7.2007 Из: УРАИНА Пользователь №: 4 548 Спасибо сказали: 1 раз(а) ![]() |
Секс между другом дружбу портит или нет
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Клеопатра |
![]()
|
|
![]() Завсегдатай ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 463 Регистрация: 11.5.2008 Пользователь №: 16 648 Спасибо сказали: 2 раз(а) ![]() |
Клеопатра, такі жінки, як Ви, бували і раніше, і 50 років тому. Вони є і зараз. Сучасні модні стилі життя "унісекс" та феміністичні ідеї тут нідочого. Раніше цих жінок називали "пацанки". Знав і я таких... Коли був молодим та дурним. Ну то де вони зараз, ті пацанки? Або зкурилися, спилися, збля.....ся, або ж вийшли заміж, народили дітей і стали звичайними нормальними жінками, а про те своє пацанство згадують з посмішкою та називають дитячими дурощами. Дай бог , щоб і у вас так було і щоб ви називали то дурощами колись. От чоловіки дітей не народжують і продовжують і надалі в більш пізньому віці грати у стрілялки та бігати в лазер-клубах тощо. ![]() Якісь Ваші висновки занадто однобокі... якщо жінка не така як ви ЗАЗВИЧАЙ звикли бачити - то вона або погано кінчить або зміниться і буде вважати свою поведінку дурощами. Далеко забігли та багато висновків зайвих поробили, от що я вам скажу. Не тягнете ви на істину останної інстанції... зовсім... Звідки Вам знати яка я, звідки Вам знати що зі мною буде... ваші прогнози смішні та однобокі.. то вам так хочеться щоб так було, аби Ваш світогляд не зазнавав поразки... але зась.. Я ніколи не курила, ніколи не зловживала алкоголем, ніколи не була в поганій компанії, я заміжня и щаслива у шлюбі. Шлюб аніскільки не змінив мене. Якщо Ви вважаєте що чоловіки мають право на розваги, а жінки - ні, то Ваша справа, але бажати мені того от думки про ще мені огидно - то вже не треба. Я народжу дитину тільки тоді і тільки тому, хто готовий виховувати її разом зі мною, а не так, як Ви, вважатиме, що це тільки жіноча проблема, а він збереться та майне у кіно та на пиво. Тому то Ви і не можете повірити у дружбу між чоловіком жінкою, тому що ви акцентуєте увагу на "чоловік і жінка", а я акцентую увагу на слові "дружба" тож кожний з нас вкладає різний сенс у це і кожний отримує те, чого чекає. Я - спілкування та приємно проведений час, а Ви - "лазіння в душу". Сообщение отредактировал Клеопатра - 25.5.2008, 17:52 |
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9.9.2025, 0:19 |
|