![]() |
|
![]() |
TELL |
![]() ![]()
|
|
![]() Визитер ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 84 Регистрация: 14.7.2007 Из: УРАИНА Пользователь №: 4 548 Спасибо сказали: 1 раз(а) ![]() |
Секс между другом дружбу портит или нет
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Клеопатра |
![]()
|
|
![]() Завсегдатай ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 463 Регистрация: 11.5.2008 Пользователь №: 16 648 Спасибо сказали: 2 раз(а) ![]() |
Але інколи, дуже рідко, жінка правильно дружить з чоловіком. Вона дозволяє собі тільки діяльність, якщо звичайно така спільна діяльність у людей викликає взаємне задоволення. І все. Саме те дає, що і потрібно чоловікові для міцної дружби. Але тоді виникає питання, навіщо жінці така дружба потрібна? Можна бути колегами, партнерами і отримати все ту ж спільну діяльність. Приходимо до висновку, що справжня дружба ( а не просто приятелювання) між Ч і Ж - дуже рідкісне явище , на межі ненормального. І якщо жінці все ж таки вдається психологічно згвалтувати чоловіка і зробити з нього подружку, або ж на динамі перманентно пітримувати чоловічу ілюзію, що колись все ж таки можливе щось більше, то жінка дуже і дуже цінує свою працю і вміння мати чоловіка-подружку при собі. Це ж не просто так. Потрібно і знайти ще такого чоловіка , і самій себе правильно поводити. Жінки пишаються своєю дружбою з чоловіками. Навіть, якщо чоловік-друг - простий гомосексуаліст. Жінки постійно цим хизуються в розмовах з усіма знайомими, на форумах в інтернеті, хваляться матерям. Навіщо їм марнувати це? Чесно кажучі, не розумію, чому ви вважаєте, що жінці обов`язково лізти в чиюсь душу. Для меня дружба з чоловіками це скоріше необхідсть мати з ким сходити на прем`еру "Трансформерів", виставку автомобілів, пограти по мережі, поїхати на рок-концерт, побігати у лазер-клубі тощо. Більшості жінок такі речі не дуже цікаві, тому коли мені траплається людина якій цікавий такий самий спосіб відпочивати як і мені, то мені байдуже якої вона статі. Зараз це питання для меня не дуже актуальне - в мене є коханий чоловік, який повністю поділяє мої погляди на відпочинок. Але це не заважає мені спілкуватись з людьми, які мені цікаві. |
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8.9.2025, 10:15 |
|