![]() |
|
![]() |
Elladywek |
![]()
|
|
Гость ![]() |
Как Вы считаете сколько необходимо партнёров в жизни? Сколько было у Вас? Когда вы начали давать полноценную оценку качества секса? Где граница или стоп сигнал в этом деле не имеет значение?
|
|
![]() ![]() |
Нетко |
![]()
|
|
Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 966 Регистрация: 7.10.2007 Из: Украина Пользователь №: 7 111 Спасибо сказали: 14 раз(а) ![]() |
чим приваблювали жінки легкої поведінки. Декілька причин. 1- вони не претендують на щось, чого я не хочу їм давати на даному етапі стосунків. Вони , як і я, мають одну просту мету - відпочити, весело провести час, і щоб після цього всі залишились задоволені. я залишаюсь задоволеним тоді, коли жінка мені віддається заради сексу. Це своєрідне визнання моєї чоловічої привабливості як самця, не як спонсора чи там батька, який би турбувався про жінку та дітей. Бо це визнання просто за те, що ти є, без будь-яких моїх гарних вчинків.
По-друге, я не боюся їх образити непристойностями. А непристойності мені постіно лізуть вголову. Я можу бути самим собою. При чому непристойності саме такі, які не може виконати порядна жінка. Різноманітний секс без почуттів. Бо почуття виникають набагто рідше, ніж потреба в сексі. І такій жінці я можу просто сказати так як я думаю "давай потрахаємося прямо зараз". вона не образиться. По-третє, вони не динамлять та не шантажують сексом. коли ти з такою спілкуєшся, то потрібно просто трохи дотриматися ритуалу , і вона буде твоєю. Без сюрпризів а-ля "я не можу, у мене сьогодні не ті дні." Легкодоступність. Одна з причин. |
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 11.8.2025, 22:51 |
|