Цитата(Skarlett @ 14.3.2008, 10:39)

Насколько уверены в себе вы? Что нужно вам для этой самой уверенности? И, может, кто- то тоже страдал от неуверенности, как с этим боролись и боролись ли вообще?
Взагалі, я впевнена в собі настільки, наскільки це потрібно, щоб було можливим відстояти свою думку у цікавій розмові, навіть іноді і в суперечках, також я впевнена в собі до такої міри, що навіть коли визнаю свою неправоту, то цілком нормально з цим змиряюсь і моє самолюбство абсолютно від такого не страждає.....
Була раніше дуже сором"язливою, але як було сказано, життя примушує загартовуватись.....
В шкільні роки навіть було багато комплексів із-за того, що була низька самооцінка....
Коли пішла навчатись далі, то зрозуміла, що я навіть дуже непогана студентка і до мене потягнулись люди..... це звичайно додало впевненості в собі....
Зараз працюю і мої колеги мене цінують як співробітника і як подругу, товаришку.....
На днях мені навіть запропонували спробувати себе у вакансії на місце заступника директора (мені зараз 21)
Всі дрібнички, які трапляються у житті звичайно ж додають впевненості в собі, а особливо коли всі заплановані подіїї виконуються вдало......, якщо ж раптом виникають проблеми, то для мене це просто вказівник - що потрібно допрацювати і на що звернути більше уваги
Стати більш впевненішою можна лише шляхом роботи над собою в першу чергу.....
Доречі є дуже багато рекомендацій і порад психологів стосовно цього, адже ця проблема є в більшості...., найголовніше допомогти собі ще в юності справлятись з своїми комплексами і тоді життя буде чудовим.....