Форум-афігіпітєльний!!!І тут можна таке зробити!!!Чому ц е тут всі знайомі???Хіба що трохи лиш віртуально.Я розпочну. Може хтось підтримає...
Минулого літа я купила собі просто суперові сонячні окуляри . От йду собі в них вся така гарна. На мене всі дивляться. Я себе зіркою почуваю. Аж носа з гордості за себе красуню задерла. А всі погляди так і звернені лише на мене. . Йшла я на зустріч з подругою. Доходжу значить до домовленого місця, а вона мені каже - А чого це в твоїх окулярах правого стікла нема?Випало??
Отут то я й зрозуміла, що було причиною таких поглядів.
Соромно було страшенно!А де я те стікло загубила то навіть приблизно не знаю.
А ще днями на парі розсмішила свого сусіда так, що аж соплі з носа у нього на стіл( такі каралєвскі казявки) попадали і вся група побачила.Ото йому , мабуть. й соромно було.
А ще днями моя подруга так напилася, що просто жах. Живе вона на 8-ому поверсі з батькамиі бабусею. Ледве добралася додому. Її так нудити почало, і щоб нікого не розбудити вона пішла ригати на балкон. Потім із спокійною душею лягла спати. Все було б добре, якби наступного ранку сусідка з 7-ого поверху не прийшла до них з тряпкою і відром з водою зі словами- Хай Ваша олічка візьме це і повитирає свою ригатню з моїх вікон!!!
Подруга ще довго батькам в очі не могла дивитися, бо вони віруючі і спиртного ну категорично не признають!!!!
Ой!Ще згадала!Раз під час того, як мені робив хлопчина конілінгус я просто заснула і то так, що аж хропіти почала....Соромно дуже було!