Цитата(Infinity @ 8.1.2008, 16:02)

Девочки,кто ипытал такое счастье носить брекеты,я вот собираюсь все обратиться к вречу у меня искревлен одни зубик и хочется его поставить на место.Мне говорят что с брекетами много проблем и что с употреблением пищи будут ограницения.Кто уже сталкивалсь расскажите ощещения и каков результат?Заранее Спасибки
Носила брекети 2 роки,у мене були криві зуби ще й прикус не правильний.Мало того що брекети були,так і ризинки.Спочатку було незручно та неприємно,перший тиждень їла лише каші,чи рідкі страви,було дуже боляче,доводилось пити знеболюючі.Але далі привикла,я хотіла мати красиві зуби тому виконувала усе,що стоматолог казав .І за цей час не було жодних комплексів,усі сприймали мене,як і до брекетів,навіть краще.Результатом дуже задоволена,тепер можу щиро і красиво усміхатись,як це кажуть на всі 32))
Цитата(Arlet @ 24.7.2009, 14:33)

Я заметила, что в Европе многие взрослые люди ходят с брекетами, нормально, не комплексуют. отя удовольствие, конечно, дорогое
Так,це я теж бачила.У них це вважається норма,оскільки бачать що людина слідкує за собою та своїм здоровям.Краще деякий час походити з брекетами,аніж ціле життя з кривими зубами!)