Як би ви хотіли, щоб чоловік відреагував на вашу зраду?, якій реакції ви б віддали перевагу |
|
|
Ответов(1 - 19)
| arisa |
23.10.2007, 17:04
|
Гость

|
Цитата(Нетко @ 23.10.2007, 9:39)  Уявімо, що ви зрадили вашому чоловікові, хлопцеві , і він про це дізнався. При цьому ви кохаєте свого чоловіка, і він кохає вас. А зрада сталась випадково, піддалися просто плотському бажанню і зрадили лише один раз.
якась несінестниця.... я кохаю, мене кохають, усе чудово - навіщо мені зраджувати??? в мене в голові не вкладається. Якщо я зрадила кохану людину заради "плотського бажання" - то хто я тоді? Цитата(Нетко @ 23.10.2007, 9:39)  Якої реакції ви очікуєте від вашого чоловіка? Яка реакція вам би найбільше сподобалась в цьому випадку?
мені однаково. якщо я зраджу то це вже саме по собі означає що я більше не кохаю людину і мені байдуже до неї. Сама зраду не пробачу, і ніколи не чекатиму щоб її пробачили мені.
|
|
|
|
|
|
| Просто Я |
23.10.2007, 20:15
|

Гламурная подорва

Группа: Пользователи Сообщений: 2 551 Регистрация: 18.4.2007
Из: иев
Спасибо сказали: 116 раз(а)

|
Навряд чи,я дочекалася б позитивної реакції від свого хлопця!))) Але дуже хотілося,що б він зрозумів,якщо б це і насправді була дурість(моя зрада),бо якбі він таки вчинив,то я б,певно,зрозуміла,увійшла б його становище... А взагалі,дуже цікава тема! Я про це деколи думала,хоча й не збираюся зраджувати,але...))) Можливо,кохання й заключається саме в том,щоб вміти пробачати ТАКЕ???!!!
Сообщение отредактировал Просто Я - 23.10.2007, 21:27
--------------------
Что бы сохранить ангельский характер,нужно иметь дьявольское терпение
|
|
|
|
|
|
| arisa |
23.10.2007, 20:35
|
Гость

|
Цитата(Просто Я @ 23.10.2007, 20:15) 
Можливо,кохання й заключається саме в том,щоб вміти пробачати ТАКЕ???!!!
А може, кохання й заключається в тому що навіть думки про зраду не відвідують? 
|
|
|
|
|
|
| Просто Я |
23.10.2007, 21:27
|

Гламурная подорва

|
Цитата(arisa @ 23.10.2007, 20:35)  А може, кохання й заключається в тому що навіть думки про зраду не відвідують?  Якщо я правильно зрозуміла суть теми,то мова йде вже про звершену подію,а не про думки... Цитата якась несінестниця.... я кохаю, мене кохають, усе чудово - навіщо мені зраджувати Знаєш,в мене складається враженя,що ти людина,а біоробот!))) Звісно ж,ніхто не хоче думати про зраду і зраджувати на збирається(кажу про себе взагалі-то),але ти напевно не знаеш,що тебе чекає наступного дня,авіть наступої секунди...
--------------------
|
|
|
|
|
|
| arisa |
23.10.2007, 21:56
|
Гость

|
Цитата(Просто Я @ 23.10.2007, 21:27) 
Знаєш,в мене складається враженя,що ти людина,а біоробот!)))
ну якщо тільки біоробот здатен думати, перш ніж, щось робити... А я не стану ставити під загрозу відносини з чоловіком, принамі доти, доки кохаю його.
|
|
|
|
|
|
| Просто Я |
23.10.2007, 22:42
|

Гламурная подорва

|
Цитата(arisa @ 23.10.2007, 21:56)  ну якщо тільки біоробот здатен думати, перш ніж, щось робити... А я не стану ставити під загрозу відносини з чоловіком, принамі доти, доки кохаю його.
Чому ти так наполегливо тікаєш від питання теми,говорячи про те,що ніколи б так не вчинила? Може,ти просто не впевнена в тому,що отримаєш пробаченя? Може,мала неприємний досвід зради? Аріса,ти в кожному топіку розводишь геть не зрозумілі сперечання(то з Євою,то з Ксенією),зовсім не оперуючи фактами,просто щось говорячи в пусту! Я ж прагну конкретики. Вважаю,діалог завершеним.
--------------------
|
|
|
|
|
|
| YuKa |
24.10.2007, 4:55
|

Не покидаю форум

Спасибо сказали: 4 раз(а)

|
Цитата(arisa @ 23.10.2007, 20:35)  А може, кохання й заключається в тому що навіть думки про зраду не відвідують?  Не думаю, что это правильно. Мыслями управлять достаточно тяжело. То состояние, в котором не возникают такие мысли, люди называют страсть (реже влюбленность), но никак не любовь. На мой взгляд, как раз предположение Просто Я больше подходит под термин любовь - это когда Вы готовы простить даже и не такое, ради своего чувства. Кстати (это не к цитате arisa), мне не понятны люди, которые готовы "впихнуть" в чувство потребительские качества взаимовыгодных отношений, типа: если ты со мной поступишь не так, как мне хочется, то на мою любовь можешь не расчитывать? Цитата(arisa @ 23.10.2007, 21:56)  ну якщо тільки біоробот здатен думати, перш ніж, щось робити... Правильно, робот не может думать - он следует строго алгоритму заложенной программы (применительно к людям - религия, общественная мораль и т.п.). Человек же отличается способностью анализа на основе сомнений и личных ощущений. А вообще, опять ушли от темы.
--------------------
По любому вопросу можно сформулировать два прямо противоположных мнения и оба они будут равно обоснованы...
|
|
|
|
|
|
| arisa |
24.10.2007, 7:31
|
Гость

|
Цитата(Просто Я @ 23.10.2007, 22:42)  Чому ти так наполегливо тікаєш від питання теми,говорячи про те,що ніколи б так не вчинила? Може,ти просто не впевнена в тому,що отримаєш пробаченя?
я відповіла на це питання вище. Сама не пробачу, і ніколи не чекатиму, що пробачать мені. Якщо зраджу, то буде розлучення, я в цьому впевнена.
|
|
|
|
|
|
| Дюня |
24.10.2007, 10:09
|

Лучшая интуиция форума

Группа: Пользователи Сообщений: 2 207 Регистрация: 15.10.2007
Из: Жемчужина у моря!
Спасибо сказали: 171 раз(а)

|
Цитата(Нетко @ 23.10.2007, 9:39)  ...зрада сталась випадково, піддалися просто плотському бажанню і зрадили лише один раз. Якої реакції ви очікуєте від вашого чоловіка? Яка реакція вам би найбільше сподобалась в цьому випадку?
А разве существуют случайности? Всетаки что бы произошла близость между двумя людьми, "случайности" мало. Как правило проходит определенный этап времени, что бы возникло желание. Скорее всего хотела бы, что бы он никогда не узнал об этом - это во-первых. А во-вторых мы всегда хотим, что бы ситуация разрешилась как можно лучше в нашу сторону. Поэтому хотелось бы что бы он не замкнулся в себе, что бы не сходил с ума и т.д. и как следствие не ушел, а все простил. А стоит ли тогда изменять, что бы потом заморачиваться "Как же он отреагирует на мою измену?". Известно как - не так уж и хорошо..... 
--------------------
Женщина не желает познать себя до самых глубин, боясь того, что в ней сокрыто.
|
|
|
|
|
|
| Дюня |
24.10.2007, 15:41
|

Лучшая интуиция форума

Группа: Пользователи Сообщений: 2 207 Регистрация: 15.10.2007
Из: Жемчужина у моря!
Спасибо сказали: 171 раз(а)

|
Цитата(Гламурная @ 24.10.2007, 13:21)  Ты же не думаешь, вот завтра я изменю своему мч, или после завтра. Измена как правила это что-то спонтанное(не всегда конечно, но случается), всплеск страсти! Ты же не можешь знать когда это страсть на тебя нахлынет.
Я не верю в случайности, мы сами провоцируем обстоятельства так или иначе. Вот именно, страсть тоже штука тонкая, сама собою не возникает. Для этого нужен повод, что бы эта "страсть" возникла не на пустом же месте ей возникать. Что бы потом сразу прямиком в постель.....совершать акт измены.... Вобщем это мое личное мнение, комуто нравиться оно, а кому-то нет.
--------------------
Женщина не желает познать себя до самых глубин, боясь того, что в ней сокрыто.
|
|
|
|
|
|
|