Добрий день, вечір, я тут вперше, приємно познайомитись, мене звати Аліна! Хочу пділитись з Вами своєю проблемою! Ось в чому вона заключається! У мене кохана людина, ми з ним разом живемо рік часу! Я його дуже кохаю, так само як і він мене! Але в мені сидить хробак недовіри до нього!Він дуже гарний і дуже розумний! Він мені довіряє, а я пробую, але не виходить і тим більше у нього є друзі, які мають сім"ю і ні за шо не тримають своїх жінок-гуляють як хочуть і тягнуть мого МЧ на гулянки, я його відпускаю, але потім хробак недовіри мене пожирає і ми дуже сваримось,хоча десь я впевнена що він не зробить мені боляче! Я знаю чим більше стримувати чоловіка в руках, він ще більше буде хотіти гуляти, а коли відпускаєш, більше хоче бути вдома! Що зробити, щоб подавити цей страх втрати коханого чоловіка, тобто почати довіряти йому при тому що він ні разу не давав мені причини йому недовіряти.
--------------------
Ни один человек не прожил настоящей жизни, если он не был очищен любовью женщины, подкреплён её мужеством и руководим её скромной рассудительностью.
|