Женский журнал TerraWoman. Все, что хочет знать женщина - в одном журнале

Здравствуйте, гость ( Авторизация | Регистрация )  

Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Что можно есть при гастрите?
Старка
сообщение 27.9.2024, 15:39
Сообщение #1

Частый гость
*

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Всім привіт! Дуже цікавить, що саме варто їсти при проблемах зі шлунком і чи варто пробіотики приймати https://podorozhnyk.ua/vitamini-ta-dobavki/...nya/probiotiki/ ? Просто лікар сказав, що поки нічого критичного не бачить, но я себе відчуваю не дуже, сказав що краще вибрати саме пробіотики і дотримуватися дієти, якщо покращень не буде, тоді вже детально перевірятися і здавати купу аналізів, чого я робити дуже не хочу. От тому мені потрібна порада чи правильно вирішила я замовити пробіотики і звичайно лише дієтична їжа, чи буде результат від такого вибору?

Сообщение отредактировал Старка - 2.10.2024, 17:11
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
яяяяяяя
сообщение 2.10.2024, 16:54
Сообщение #2

Визитер
*

Спасибо сказали: 5 раз(а)

Пробіотики дійсно можуть бути дуже корисними, особливо якщо ти хочеш покращити травлення або підтримати мікрофлору після курсу антибіотиків. Вони сприяють підтриманню балансу корисних бактерій у кишечнику, що допомагає уникнути розладів травлення і зміцнює імунітет. Якщо ти хочеш знайти якісні пробіотики, раджу звернути увагу на асортимент аптеки "Подорожник". Там є різноманітні варіанти, які допоможуть знайти саме те, що тобі потрібно, і все це в зручному онлайн-форматі. Головне – проконсультуватися з лікарем, щоб обрати найбільш підходящий варіант для твоїх потреб.

--------------------
Если нельзя. но очень хочется - то можно
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения

Ответить в эту темуОткрыть новую тему