| 

|  |   |  

|  Биометрические паспорта , Неизбежность? |  |  |  

| Ліля | 
				  11.1.2015, 18:24 |  
		|  
 Постоялец форума

Спасибо сказали: 502 раз(а)

| Цитата(Lotus) @ 11.1.2015, 17:32)  Неважно кто из них трындит,оба врут.

з тим навіть сперечать не буду Цитата(cat @ 11.1.2015, 18:32)  

О том, что порох трындит.... Не могу его последнее время видеть. Так бесит(((((

вас останнім часом,а мене завжди бісив-оченята то брехливі і лукаві  
 --------------------

Свобода починається з мислення ,і допоки воно буде відсутнє-людина залишатиметься рабом. |  
		|  |  |  
	|  |  

| Лісічка | 
				  11.1.2015, 20:23 |  
		|  
 Душа компании

Из: сьоме небо
 Спасибо сказали: 3953 раз(а)

| Цитата(Ліля @ 11.1.2015, 12:43)  наприклад літом не потрібно було довідки з місця роботи,посада,довідки про заробітню плату за останні півроку,світової кредитної картки(на якій повинно бути не менше ніж 4тис.грн на рахунку)рух коштів на тій картці....також новизною є техпаспорт на транспорт яким їдеш в європу(навіть якщо це автобус!!зелена карта на нього) і відповідно віза водія який везтиме вас)бронь готелю теж обов'язкова

звісно потрібні були не оригінали а копії

Я не сперечаюсь)))...просто напишу про доки які здавала. Запрошення (бізнес) ,свідоцтво про ПП,паспорт,фото і страховки. А декілька років тому,коли вперше подавала на мульти то так,і що гроші є на рахунку,і які обороти там прокручуються,і довідки..Ще помітила що до чоловіків ставлення простіше,якщо чоловіку дають на 2 роки,то мені на рік(...малому (якого везу якби я) віза шенген АЖ на місяць. Розповіла лише за себе. Цитата(Ліля @ 11.1.2015, 17:38)  і взагалі саме образливе навіть не те,що я їздила у візовий центр як по свячену воду(мене вже знали всі охоронці)і замахувала їх своїми запитаннями,а те що коли я прийшла її отримувати то двом людям переді мною прийшла відмова у візі)))один мужик чуть не заплакав

я бачила як у віконце жінка криком кричала ,що вона депутат    ,а їй відмовили. А взагалі,все стало простіше як у нашому місті відкрився візовий центр заніс по запису-отримав на ту дату на яку прийшло смс,бо в сусідньому місті колись був безпрєдєл ,черга (літом) 450 гр...і я платила,бо 2 суток стояти якось не того було. |  
		|  |  |  
	|  |  

| Zlatik | 
				  12.1.2015, 23:29 |  
		|  
 ...Я не море. Меня не волнует...

Из: Киев
 Спасибо сказали: 23762 раз(а)

| Цитата Президент Украины Петр Порошенко сегодня стал первым гражданином Украины получившим биометрический загранпаспорт. Об этом информирует пресс-служба главы государства.(с)
 и без очереди, наверное...и за один день. Интересно, он оплачивал за срочность?
 ага..я еще обратила внимание на номер..ноли-ноли-ноли..и ЕДИНИЦА    У меня малой заявил - я в августе буду паспорт получать..сразу этот..новый   
 --------------------

Если это глупо, но работает - значит, это не глупо.Положительные эмоции - это эмоции, которые возникают, если на всё положить.

Есть люди, в которых живет Бог. Есть люди, в которых живет Дьявол. А есть люди, в которых живут только глисты.

Фаина Раневская

|  
		|  |  |  
	|  |  
 |