Женский журнал TerraWoman. Все, что хочет знать женщина - в одном журнале

Здравствуйте, гость ( Авторизация | Регистрация )  

> Як розпочати життя без нього?
Manana
сообщение 13.6.2008, 10:47
Сообщение #1

Не покидаю форум

Из: Ukraine, Lviv
Спасибо сказали: 0 раз(а)

У мене довга і заплутана історія. Все написати не можу.
Познайомилася з ним трохи більше 2-ох років тому в інтернеті. Він мені не відразу сподабвся. Весь час наполягав на зустрічі, а я відмовлялася. Залишив свій телефон і через 2 місяці я сама написала йому, що хочу з ним зустрітися. Мені було якось так сумно, а його фотка викликала у мене довіру. Хоча мені подобається зовсім інший тип чоловіків. Зустрілися. Сподобався. З ним було так цікаво. З ним був і перший секс. І це був щоразу неймовірний секс!!! rolleyes.gif З нетерпінням чекала на кожну зустріч. Він писав мені чудові смс-ки і посилав листи на імейл. Мені ще ніколи ні з ким не було так добре, як тоді з ним. А через декілька місяців я дізналася, що в нього є дівчина, з якою він "зустрічається" вже 5 років. Зараз навіть не пам"ятаю, як він мені про це сказав (здається в асьці написав). Я була в шоці. Стало так боляче. До того часу я сподівалася, навіть відчувала, що він до мене теж щось відчуває. Звичайно, що ми перестали зустрічатися. А десь через місяць він знову запропонував зустрітися. наша зустріч закінчилася сексом. А потім наші стосунки дуже зіпсувалися. Коли я про щось його запитувала він знехотя відповідав мені. У мене було таке відчуття, ніби я його "напрягаю". А одного дня у телефонній розмові на моє "я хочу з тобою поговорити" він відповів "а хіба нам є про що говорити?". Так він тоді поставив крапку у наших стосунках.
Через декілька місяців я отримала лист від нього: він писав про те, що дуже жалкує, що ми більше не зустрічаємось; що таких, як я він більше не зустрічав і т.д. Лист був дуже гарно написаний.
Запропонував продовжити наші зустрічі. Я подумала і погодилася. Мені так не вистачало його протягом усього цього часу. І я була така рада його бачити. Я не запитувала більше про ту іншу дівчину. Мені було абсолютно все-одно. Хоч і знала, що його і її більше пов"язує, ніж мене і його. У них спільні друзі. Він дарує їй подарунки на свята. Вони разом відпочивають.
Ось так тягнулося аж до цього часу.
Деякий час тому він поїхав відпочивати з нею. Я хотіла з ним зустрітися. Але він сказав, що знову їде відпочивати, бо йому сподобалось відпочивати. І їде знову з нею. Мені стало так боляче знову. cray-1.gif Я відчула, що у його житті я нічого не означаю. Йому легко мене покинути. А я весь час повертаюся до нього.
Протягом цього часу я намагалася розпочати стосунки ще з кимось, але це було зовсім не, чого я хотіла. Я не закохувалася і мені дуже швидко ставало нецікаво. А коли він мене кликав, я кидала того, з ким була в той момент.
Хочу нарешті розпочати життя без нього. Хочу нарешті по-справжньому закохатися і почати створювати нові стосунки з новою людиною, а не виходить. Я весь час думаю про нього. І якщо станеться так, що він знову запропонує зустрітися з ним, я боюсь, що піду на зустріч. Що робити?

--------------------
Изображение

Изображение

Изображение
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения

Ответить в эту темуОткрыть новую тему
Ответов
Алёнка-зеленка:))
сообщение 13.6.2008, 11:22
Сообщение #2

Гость

мила моя! ПОТРІБНО забути, ПОТРІБНО викреслити його зі свого життя назавжди! ти лишень уяви, як йому добре - їде відпочивати з однією, в місті на нього чекає інша, котра прибіжить за першим його покликом... тобі потрібне таке щастя?? думаю, що ні! він просто гарно влаштувався, А ТИ ГІДНА БІЛЬШОГО, ТИ ГІДНА НАЙКРАЩОГО!!!! тож моя порада - змінюй номер телефону, аськи, мейл... розумієш, залишаючи старі номери ти підсвідомо сподіваєшся на нього, і це робить тобі ще гірше!!! почни зміни хоча б з цього!!! перший крок - найважчий!!!
і не треба думати, що він - твоє кохання! не сумуй, не чекай, не сподівайся! цим лише робиш собі боляче!!! чим ти займаєшся по життю? знайди нове захоплення! танці, наприклад! виберись на екскурсію в інше місто - словом, не сиди на місці!!! ти питаєш, як жити без нього - просто живи!! змінюйся, вдосконалюйся!!! і не думай про нього! такими думками ти привернеш увагу таких же слабкодухих чоловіків, а тобі потрібен НАЙКРАЩИЙ!!!

все в тебе вийде!!! ми з тобою!!! penisy.gif

і, доречі - не погоджуйся на зустріч! ця людина використовує тебе - ось і все!!! про тебе згадують лише тоді, коли ти потрібна, коли інших поруч немає - безвідмовний запасний варіант! воно тобі потрібне???раз вже вирішила почати нове життя БЕЗ нього - живи!!!

Сообщение отредактировал Алёнка-зеленка:)) - 13.6.2008, 11:24
Manana
сообщение 13.6.2008, 11:34
Сообщение #3

Не покидаю форум

Из: Ukraine, Lviv
Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(Алёнка-зеленка:)) @ 13.6.2008, 11:22) *

.... цим лише робиш собі боляче!!! чим ти займаєшся по життю? знайди нове захоплення! танці, наприклад! виберись на екскурсію в інше місто - словом, не сиди на місці!!! ти питаєш, як жити без нього - просто живи!! змінюйся, вдосконалюйся!!! і не думай про нього! такими думками ти привернеш увагу таких же слабкодухих чоловіків, а тобі потрібен НАЙКРАЩИЙ!!!

все в тебе вийде!!! ми з тобою!!! penisy.gif

і, доречі - не погоджуйся на зустріч! ця людина використовує тебе - ось і все!!! про тебе згадують лише тоді, коли ти потрібна, коли інших поруч немає - безвідмовний запасний варіант! воно тобі потрібне???раз вже вирішила почати нове життя БЕЗ нього - живи!!!

от і жила якийсь час без нього. спочатку було важко. потім привикла. навіть не перестала згадувати. але тепер важко, бо я знаю, що вже декілька разів поверталася до нього і повернутися ще один раз простіше, ніж один раз відмовитися від цього. якась дурня

--------------------
Изображение

Изображение

Изображение
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение

Сообщений в этой теме
Manana   Як розпочати життя без нього?   13.6.2008, 10:47
Рысь   вже декілька разів поверталася до нього і повернут...   13.6.2008, 12:46
Manana   вже декілька разів поверталася до нього і поверну...   13.6.2008, 12:56
WOW-WOMEN   вже декілька разів поверталася до нього і поверну...   13.6.2008, 13:27
Manana   Очень хорошая тактика )) с такой тактикой он може...   13.6.2008, 13:33
Алёнка-зеленка:))   зрозумій - один раз піти від нього назавжди - наба...   13.6.2008, 11:38
Manana   зрозумій - один раз піти від нього назавжди - наб...   13.6.2008, 11:41
Алёнка-зеленка:))   тут не вийде, як у прислів'ї "клин клином...   13.6.2008, 12:06
Ромашка   Мне кажеться что пока тебе это не надоест окончате...   13.6.2008, 12:40
Ромашка   Ведь, если ты бежишь по первому его зову - :el:...   13.6.2008, 12:53
Алёнка-зеленка:))   вот мальчик просто шикарно устроился! есть дев...   13.6.2008, 12:59
Рысь   ось наступного разу, коли він зателефонує - погод...   13.6.2008, 13:05
Manana   ось наступного разу, коли він зателефонує - пого...   13.6.2008, 13:05
Рысь   жорстоко. я такого ніколи з ним не робила. і ні з...   13.6.2008, 13:12
Алёнка-зеленка:))   головне - виріши для себе, що тобі осточортіло вже...   13.6.2008, 13:12
cake   жестокого в таком поведении ничего не вижу. каждый...   13.6.2008, 13:36
Ромашка   Блин просто удивляюсь, вот мы бабы иногда такое ду...   13.6.2008, 13:38
daizy   Що робити? Это решать только тебе. Но из твоей и...   13.6.2008, 13:44
Киска   Дорогая Монаночка, такого надо забывать!!...   13.6.2008, 14:09
Manana   Дякую всім, хто написав свою думку. мені це дуже д...   13.6.2008, 14:34
daizy   Может парни подключатся к данной теме и подскажут ...   13.6.2008, 14:51
_dim   Может парни подключатся к данной теме и подскажут...   13.6.2008, 19:42
mishal   У МЕНЯ СЕЙЧАС АНАЛОГИЧНАЯ СИТУАЦИЯ, МОГУ СКАЗАТЬ О...   26.6.2008, 15:43
MilkyWay   Ууффф, начала читать тему - глаза налоб полезли -...   26.6.2008, 16:40
Manana   Жаль конечно что такие люди, как говорит _dim, ин...   27.6.2008, 11:44
Ева   Жаль конечно что такие люди, как говорит _dim, инк...   29.6.2008, 2:27
Kuzya   Manana, у меня была очень похожая ситуация! То...   27.6.2008, 12:25
Skromnica Lyalya   Милая Манана, Ты должна быть сильной!Найди в с...   27.6.2008, 13:55
Light   Ты верь в то, что все будет хорошо!! Пока ...   29.6.2008, 21:22

Ответить в эту темуОткрыть новую тему